İlker Altun, IRU Medya Ödülleri'nde finale kaldı

İlker Altun, IRU Medya Ödülleri'nde finale kaldı

IRU Dünya Kongresi kapsamında verilecek olan ödüllerde Kargohaber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlker ALTUN’un “The Goods of Future – How and by whom to be transported?” adlı makalesi 3 finalistten biri oldu.

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği’nin 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenleyeceği IRU Dünya Kongresi, taşımacılık sektörünü Muskat-Umman’da iş dünyası, önemli devlet adamları ve kanaat önderleri ile bir araya getiriyor.

Odak noktası “ Hareket Halindeki Yenilik” olan kongre aynı zamanda konusu “Taşımacılık ve Ticaretin Geleceği” olan 2018 IRU Medya Ödülleri’ne de ev sahipliği yapıyor.

IRU Dünya Kongresi kapsamında verilecek olan bu ödüllerde Kargohaber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlker ALTUN’un “The Goods of Future – How and by whom to be transported?” adlı makalesi 3 finalistten biri oldu. Diğer finalistler ise İngiltere’den “Jonathan Andrews from Cities Today” ve Amerika’dan “Mike King from Breakbulk” olarak belirlendi. Kazanan makale 18 Ekim tarihinde açıklanacak. https://www.iruworldcongress.com/  adresinden takip edebilirsiniz.

Kargohaber Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İlker ALTUN’un “The Goods of Future – How and by whom to be transported?” adlı makalesini okumak için tıklayınız.

iru-finalistleri.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.