İkinci el otomotiv pazarına yeni oyuncu: Letgo oto+

İkinci el otomotiv pazarına yeni oyuncu: Letgo oto+

"Çek, Yükle, Mesaj at, letgo ile kolay sat!" mottosu ile akıllara kazanan Letgo, Türkiye'deki faaliyet alanını ikinci el otomotiv sektörüne girerek genişletiyor. Daha önce birçok şirketin de dahil olduğu pazarda rekabet günden güne artıyor

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil'in haberine göre, ikinci el otomotiv satışının her geçen gün artması ve koronavirüs salgının ardından yeni satış noktalarının online platformlar olması Letgo'nun da iştahını kabarttı. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde n11'in garaj11 ismiyle bu alanda faaliyet göstermeye başladığını duyurmuştuk. Şimdi de Letgo Türkiye, Letgo oto+ isimli uygulamasıyla pazarın yeni oyuncusu oldu
 
Letgo oto+ ile ikinci el otomotiv pazarına giriş yaptı
 
Geçtiğimiz günlerde resmen faaliyetlerine başlayan Letgo oto+ otomobil satışını hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde satmak için hayata geçirildi. Beraberinde birçok avantajı müşterilerine sunan şirket; uzman ekspertiz, objektif değerleme, zahmetsiz el değiştirme ve kısa süre içerisinde para transferi gibi olanaklardan yararlanmasına fırsat tanıyor.
 
İkinci el otomotiv sektöründe çok yeni bir oyuncu olmasına rağmen güçlü altyapısı sayesinde kısa zaman içerisine adaptasyon sürecini tamamlamak isteyen Letgo, 13 maddelik araç satın alma kriteri düzenledi. En ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanan kriterlerden bazıları şunlar:
 
  1. Vergi/ceza borcu olmayan
  2. Üzerinde haciz/ipotek olmayan
  3. Ağır hasar veya pert kaydı olmayan
  4. En fazla 10 yaşında (2011 model ve sonrası) ve 150.000 km'yi aşmamış
  5. Çalıntı kaydı veya şaside işlemi olmayan
  6. Modifiye edilmemiş
Bu ve benzeri kriterleri karşılayan araçlar için belirlenen 3 günlük ön fiyat teklifinin ardından, kriterlerin karşılanması halinde Letgo kısa süre içerisinde aracın gerekli tüm işlemlerini tamamlayarak satın almasını bitiriyor.
 
LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.