İkinci el Audi’ye standart geliyor

İkinci el Audi’ye standart geliyor

Türkiye’nin kurumsal bazda ilk ikinci el Audi showroom’u Audrive Pendik’te açıldı. Audrive Marka Direktörü Muammer Kavas Audrive’ın ilk hedefinin...

Türkiye’nin kurumsal bazda ilk ikinci el Audi showroom’u Audrive Pendik’te açıldı.

Audrive Marka Direktörü Muammer Kavas Audrive’ın ilk hedefinin Audi markasının yeni araç satışında müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti ikinci el Audi satın almak isteyen müşterilere de sunmak olduğunu söyledi.

Doğuş Otomotiv Audi markasında çeşitli departmanlarda çalıştığı 9 yıllık deneyimin ardından Audrive bünyesine katılan Kavas, şunları söyledi: “Audrive, geçmişte Audi markasında yeni araç satış organizasyonunda sorumluluk almış deneyimli bir ekip ile hizmet vermektedir. Audi markasının müşterileri hayran bırakmak hedefi doğrultusunda Audi markasına gönülden bağlı aynı zamanda profesyonellikten ödün vermeyen bir anlayış ile hizmet etmeyi benimsemiş durumdayız.

TÜKETİCİ FİYATLARI TAKİP EDEMEZ

Zaman zaman insanların sıfırdan önce ikinci elle tanıştıklarını ifade eden Muammer Kavas, “Müşterinin Audi markası ile tanışmasında  iyi bir deneyim yaşaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Audi markasının ürün yelpazesinin ve donanım alternatiflerinin hızla genişlemesi ile tüketici açısından takip etmenin zorlaştığı görüşündeyiz. Bu doğrultuda ürün, donanım ve fiyat bütünlüğü konusunda piyasaya da katkıda bulunmak istiyoruz.  Donanımı, şanzımanı, makyajlısı… Fiyatlar çok karışık. Hangi donanım, ne kadar? Takip etmek oldukça zor, özellikle de tüketici açısından… Biz bu doğrultuda bir odaklanma yaratarak müşterilere ve piyasaya katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

360 DERECE EKSPERTİZ

Otomobille ilgili plaka, şasi numaralarına, distribütör garanti durumu, muayene geçerlilik tarihi, yetkili servis bakım geçmişi, tramer tutanak sorgulama ve tüm bilgilere audrive.com.tr adresinden rahatlıkla ulaşılabildiğini anlatan Muammer Kavas, “360 derece ekspertiz modülü ile boya kaporta ekspertizi şeffaf bir şekilde görüntülenebiliyor. Audrive’da tüm araçlar kapalı alanda sergilenmekte ve tüm otomobiller yetkili servis bakımları tamamlanmış, muayeneleri yapılmış ve yakıt depoları doldurulmuş olarak teslim ediliyor. İlerleyen tarihlerde iPhone, iPad, Android ve Windows Phone uygulamaları yayınlanacak olan Audrive, mobil platformlarda da otomobil severlere hizmet vermeye başlayacak” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.