İki firma daha Yeni Safir aldı

İki firma daha Yeni Safir aldı

Geçtiğimiz yılın sonlarında yenilen ve iddiası ile sektörde ses getiren Yeni Safir teslimatları hızlı başladı. Temsa’nın hem şehirlerarası yolcu...

Geçtiğimiz yılın sonlarında yenilen ve iddiası ile sektörde ses getiren Yeni Safir teslimatları hızlı başladı. Temsa’nın hem şehirlerarası yolcu taşımacılığında hem de turizm alanında kullanılmak üzere tasarladığı Yeni Safir Palandöken Turizm ve Kütahya Astur’un filolarına girdi. "Otobüs sana çalışsın" sloganıyla pazara sunulan Yeni Safir Ulusoy’dan sonra bu iki firmaya kazançlı yolculuklar sağlayacak.

Temsa Adana Showroom’da gerçekleşen teslimat törenine Palandöken Turizm firma ortakları Ömer Kellecioğlu ve Ali Eşkisu ile firma yetkilileri, Temsa Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl,  Temsa Bölge Satış Yöneticisi Mehmet Arpacılar ve Temsa Kurumsal Satış sorumlusu Emrah Dede katıldı. 2 adet 13 metrelik Yeni Safir’in teslim edildiği törende Firma Ortağı Ömer Kellecioğlu “Temsa markasına duyduğumuz güvenden sonra Yeni Safir’lerin sağlayacağı ekonomik işletme maliyeti tercihimizde etken oldu. Yeni araçları Erzurum-İstanbul ve Erzurum-Bursa güzergahlarında hizmete sokacağız. Filomuzdaki Yeni Safir sayısını artırarak araç sayımızı yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kütahya Astur filosuna katılan Temsa Yeni Safir’lerin teslimatı ise Antalya Otogarı’nda gerçekleşti. 4 adet Yeni Safir’i teslim alan Kütahya Astur sahibi Yaşar Doğarlıoğlu araçları tam donanımlı tercih etti. Firma Sahibi Yaşar Doğarlıoğlu, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay, Ant Oto Yetkilileri Ersel Özgen ve Hasan Göksoy ve Temsa Satış Sonrası Hizmetler Ekibi’nden İsmail Barlak’ın katılım gösterdiği teslimat töreninde Doğarlıoğlu “ Tercihimiz doğrultusunda araçlarımızda koltuk arkası multi media sistemi, kesintisiz internet erişimi ve uydu bağlantısı bulunuyor. Bu özellikleri barındıran ve ekonomik yönleri ile avantaj sağlayan Yeni Safir’lerle kusursuz hizmetimizi sürdüreceğiz. Aracın ekonomik yaşam boyu   maliyet sağlaması bize büyük katkı sağlayacak. Alanında bu kadar iddialı olan bu araçla biz de rakiplerimizden ayrışacağız” dedi.

Yeni Safir’in özellikleri

Önden arkaya uzanan, keskin hatları, dengeli duruşu ve sert bakışları ile güçlü görsel kimliğini ortaya koyan Temsa Yeni Safir bu güvenini performansı ile yola da yansıtıyor. Boyutları büyüyen ve son teknolojiye göre geliştirilen Temsa Yeni Safir'de değişik koltuklandırma opsiyonları bulunuyor.

12,2 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelikTemsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor.

Temsa Yeni Safir, yüksek yolcu kapasitesinin yanısıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağlayacağı düşük yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Yeni Safir Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruma altına alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.