İki Ankaralı turizmciye iki Sultan

İki Ankaralı turizmciye iki Sultan

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, Ankaralı turizm şirketleri Ezgi Turizm ve Genol Turizm tarafından tercih edildi. Otokar Ankara Yetkili Bayisi Uğurel...

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, Ankaralı turizm şirketleri Ezgi Turizm ve Genol Turizm tarafından tercih edildi. Otokar Ankara Yetkili Bayisi Uğurel Otomotiv tarafından personel, öğrenci ve gezi taşımacılığı alanlarında hizmet veren Ezgi Turizm ve Genol Turizm’e 1’er olmak üzere toplam 2 adet Sultan 160S Maxi araç teslim edildi.

Araçları, Genol Turizm Genel Müdürü Zikri Gencan ve Ezgi Turizm Genel Müdürü Cengiz Lale Sultan 160S Maxi’leri Uğurel Otomotiv Satış Müdürü Ahmet Öngay’dan teslim aldı.

Genol Turizm Genel Müdürü Zikri Gencan kaliteye önem verdikleri için Otokar’ı tercih ettiklerini belirtti.

Yolcularına sağladığı konfor ve güvenden ödün vermek istemediklerini ve bu sebeple Otokar’ı tercih etmeye devam ettiklerini belirten Ezgi Turizm’in Turizm Müdürü Fatih Düzenli, “Son zamanlarda artan yakıt fiyatları rekabeti iyice artırdı. Bu nedenle farklılığı fiyatlarla değil konfor, güven ve en iyi hizmetle vermeye çalışmaktayız. Buna bağlı olarak aldığımız araçlarda aradığımız öncelikli kriter konfor ve güven. Ayrıca, Otokar araçları yakıt tüketiminde de cimriliğiyle ön planda. Aracın konforu, yol tutuşu, rampayı seri çıkışı yolcunun en çok aradığı özelliktir. Biz Ezgi Turizm olarak tüm bu özelliklere sahip olan Otokar araçları ile yolumuza devam etmekteyiz” dedi.

Sultan 160S Maxi Özellikleri:

31 yolcu ve 1 hostes koltuk kapasiteli Sultan 160S Maxi, yenilenen görünümü, daha yüksek motor gücü ve daha zengin aksesuarlarıyla sunuluyor. 160 BG’e çıkartılan motor gücü, 600 Nm’lik tork değeri ve üstün çekiş performansıyla yeni Sultan 160S Maxi’de uzun yolculuklar için isteğe bağlı olarak ilave yakıt deposu sunuluyor. Yeni kadife koltuk kumaşları iç tasarımı zenginleştirirken, 45 litrelik buzdolabı, hostes koltuğu, kapalı devre müzik ve anons sistemi, LCD ekran, DVD oynatıcı, MP3 çalarıyla üstün konfor sunuyor. Yüksek bagaj hacmi Sultan 160S Maxi’nin vazgeçilmez özellikleri arasında yer alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.