İçecek firmalarının yeni gözdesi QCS kayar perde

İçecek firmalarının yeni gözdesi QCS kayar perde

TSE Türkiye Genel Müdürü Cihanser Çelik, “Türkiye’deki üçüncü yılımızda en son piyasaya sürdüğümüz ürün olan QCS hızlı açılır kayar...

TSE Türkiye Genel Müdürü Cihanser Çelik, “Türkiye’deki üçüncü yılımızda en son piyasaya sürdüğümüz ürün olan QCS hızlı açılır kayar perde sistemi bugün itibariyle içecek dağıtıcısı firmaların aradığı ürün haline geldi” diyor.

Şehir içi dağıtım yapan firmalar, TSE’nin ürettiği QCS hızlı açılır kayar perde sistemi sayesinde günlük dağıtım yaptıkları nokta sayısını artırdı.

Trailer System Engineering (TSE) Türkiye Genel Müdürü Cihanser Çelik, “Türkiye’deki üçüncü yılımızda en son piyasaya sürdüğümüz ürün olan QCS hızlı açılır kayar perde sistemi bugün itibariyle içecek dağıtıcısı firmaların aradığı ürün haline geldi. 4700 mm’den 13620 mm uzunluğa kadar bütün araçlarda uygulanabiliyor. 13.620 mm uzunluğundaki bir dorsenin yan tentesini 30 saniye gibi kısa bir sürede açabilmeniz mümkün. Bu hızlılık şehir içi dağıtım yapan firmalar için inanılmaz pratiklik sağlayarak dağıtım yaptığı nokta sayısını artırıyor” diye konuştu.

TSE ürünlerinin OEM’lerle yaptıkları anlaşmalar sayesinde Türkiye’de olduğu kadar Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere, Kuzey Irak ve Afrika ülkelerine de ihraç edildiğini kaydeden Cihanser Çelik, “TSE, artık Türkiye’deki birçok büyük kasa üreticisi firmanın da tedarikçisi konumundadır.  Lojistik, kargo, gıda ve mobilya üreticisi ve satıcısı olan firmaların alım ihale şartnamelerinde TSE ürünleri olmazsa olmaz konumuna geldi. Bu da  bize büyük bir onur veriyor” açıklamasını yaptı.

Cihanser Çelik şöyle devam etti: “En çok tutulan ürünlerimizden biri de Kit Floor’dur. Yani kendini taşıyan “otomatik taşıma tertibatlı” civatalı çelik platform. Bu sistem öyle hazırlanmıştır ki, hızlı ve kolay bir şekilde montaj olup daha düşük ağırlıkta sağlam bir konstrüksiyon sunmaktadır. Galvanizle kaplanmış olması sayesinde çok uzun yıllar oksitlenmeden çalışabilecek durumdadır. Tüm platform bileşenleri/elemanları yüksek mukavemet derecesine sahip özel üretilmiş soğuk kaynak civatalarıyla tespitlenmistir, bu sayede tüm bileşenler birbirine uyumlu olarak mükemmel bir konstrüksiyona sahip olur.”

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.