Hyundai’den Gangnam bayi

Hyundai’den Gangnam bayi

Güney Koreli üretici Hyundai, geniş camlarla kaplı, vitrininde yan yatmış lüks modellerin bulunduğu, iç mekânındaysa farklı ve lüks tasarımların yer...

Güney Koreli üretici Hyundai, geniş camlarla kaplı, vitrininde yan yatmış lüks modellerin bulunduğu, iç mekânındaysa farklı ve lüks tasarımların yer aldığı “Gangnam Style” yani Gangnam Stili bayiler açacak. Bu “amiral gemisi” bayilerden ilkini de, anavatanı Kore’de, başkent Seul’de açmak üzere.

Adını ünlü şarkıdan değil, şarkının adını aldığı Seul’ün “Gangnam” semtinden alan bu showroom, Otomobillerin sırayla dizildiği bir yer olmayıp, “çeliğin evrimi” ve “mühendislik” temalarının da işleneceği yerler olacak.

Her showroomda 9 lüks Genesis sedan bulunacak ve bunlar, ayda bir kez deyim yerindeyse “piliç” misali döndürülecek, ki her birinin detayları rahatça dışarıdan görülebilsin. Toplam 5 katlı olacak showroomda, bir kat sanat galerisine ayrılacak. Ayrıca otomobil kütüphanesi, çocuklar için Oyun odası, lüks müşteriler için özel oturma alanları, modifiye bölümü, kafeterya da olacak. Bu lüks showroom konseptinin, dünyanın farklı ülkelerinde de açılacağı belirtiliyor.

Manhattan gibi!

Seul’ün küçük bir bölgesi olan ve Gangnam Style parçasına ilham veren Gangnam, kent nüfusunun sadece yüzde 1’ine ev sahipliği yapan, ABD’nin Manhattan’ı gibi bir semt.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.