Hyundai’de Online Showroom dönemi

Hyundai’de Online Showroom dönemi

Türkiye’deki tüm Hyundai bayilerine artık tek tıkla ulaşabilecek olan müşteriler, 11Sight görüntülü görüşme teknolojisiyle hem zamandan tasarruf edecek, hem de sosyal mesafe kuralına uyabilecekler.

Türkiye’nin önde gelen otomobil üreticilerinden olan Hyundai Assan, başlattığı “Online Showroom Projesi” ile müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türkiye’deki tüm Hyundai bayilerine artık tek tıkla ulaşabilecek olan müşteriler, 11Sight görüntülü görüşme teknolojisiyle hem zamandan tasarruf edecek, hem de sosyal mesafe kuralına uyabilecekler. Müşterilere bayiye gitmeden, kolaylıkla istedikleri yerden satış temsilcisiyle görüntülü görüşme imkanı sunan bu teknolojide, ek bir uygulama indirmeye ihtiyaç da yok. Kısacası, sadece iOS ve Android cihazlarındaki veya bilgisayarlardaki bir tarayıcı yeterli.

Hyundai araç almak isteyen ancak bayiye gidemeyenler, öncelikle www.hyundai.com.tr adresini ziyaret ederek, satış merkezi altındaki görüntülü görüşme sayfasına girecekler. Daha sonra seçtiği bayi linkine tıklayarak, herhangi bir ek işlem yapmadan saniyeler içerisinde bağlantı kurdukları satış temsilcisiyle akıllı telefon ya da tablet üzerinden görüntülü görüşme yapabilecekler.

ercan-gumus.jpgMüşteri dönüşünde 2 kat artış

Geliştirdikleri video etkileşim platformunun otomotiv satışlarını artırdığını vurgulayan 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, “Pandemi süreciyle birlikte dijitalleşmeye ilgi daha da arttı. Müşteriler %65 oranında iş saatleri dışında otomobil bakıyor. Bu da bayilerin gerçek zamanda online olarak ulaşılabilir olmasını gerektiriyor. Müşterilerin dönüş oranı geleneksel yollarda %1.5-2 iken, 11Sight ile bu oranın %3’ün üzerine çıktığını vurgulayan Gümüş, “bir başka deyişle 11Sight dönüş oranını 2 kata kadar artırıyor.” dedi.

Dışarı çıkamayan veya çıkmak istemeyen müşteriler için etkili çözüm

Dijital teknolojilere bu denli alışkın müşterilerin beğendikleri araçları evden çıkmadan, canlı olarak görüntülemesinin müşteri memnuniyeti ve marka bağlılığını da artırdığını belirten Gümüş, “COVİD-19’dan dolayı dışarı çıkamayan veya çıkmak istemeyen, acil ihtiyacı olan müşteriler için de 11Sight etkili bir çözüm oldu. Showroom’ları telefonla aramak yerine görüntülü arayan müşterilerle, markaya güven endeksi 3 kat arttı” dedi.

11Sight – 2016 yılında Silikon Vadisi‘nde Aleks Göllü ve Farokh Eskafi tarafından kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlamaktadır. 11Sight, iOS, Android veya web platformları üzerinden ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan herhangi bir kişiyle anında görüntülü bağlantılı kurulmasını sağlayarak bir ilki gerçekleştirmektedir. 11Sight‘ın ABD merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan ve Türkiye‘de temsilcilikleri bulunmaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.