Hürmüz’den Tayvan’a; lojistik ateş hattında

Hürmüz’den Tayvan’a; lojistik ateş hattında

Lojiport Yayın Yönetmeni Selçuk Onur ve Ekonomi Gazetesi İstihbarat Şefi Aysel Yücel’in birlikte hazırlayıp sunduğu Lojistik Gündemi. Her Pazartesi saat 07:00’de LOJİPORT TV’de yayına giriyor. Lojistik Gündemi’nde bakın bu hafta neler var?

  • Dünya sıcak günler yaşıyor. Küresel lojistik de sıcaklıktan payını fazlasıyla alıyor. Tayvan’da da artan askeri gerilim, 4 trilyon dolarlık ticaret rotasını riske atıyor. Hürmüz’de ise ateşkesin çıkmaza girmesinin ardından belirsizlik sürüyor.
  • DIŞYÖNDER Başkanı Dr. Hakan Çınar ile sıcak gündemi ve Türk lojistiğinin son durumunu konuştuk.
  • Orta Doğu'da Yeni Dönem, Suudi Arabistan üzeri transit 15 nisanda açılıyor. Yeni koridorun Türk lojistiğine yansımaları nasıl olacak?
  • Tayvan’da da artan askeri gerilim, 4 trilyon dolarlık ticaret rotasını riske atıyor. Bu bölge çip üretiminin merkezi olduğu için sadece bölgesel değil, küresel lojistik için bir domino etkisi yaratır. Ayrıntılar yayınımızda.
  • Vee, hiçbir yerde duymadığınız gündeme bomba gibi düşecek 3 önemli haber duyacaksınız.

Hepsi ve daha fazlası LOJİSTİK GÜNDEMİ’nde…

Her hafta bizi izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın !

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.