Horoz'a Renault Trucks gücü

Horoz'a Renault Trucks gücü

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Horoz Holding, otomotiv perakendeciliği işindeki tecrübesini Renault Trucks Haramidere tesislerinde hizmet birimi açarak...

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Horoz Holding, otomotiv perakendeciliği işindeki tecrübesini Renault Trucks Haramidere tesislerinde hizmet birimi açarak pekiştirdi.

Renault Trucks Haramidere tesislerinde düzenlenen tören ile açılışı gerçekleşen Horoz Taşıt Servis’in satış ve satış sonrası hizmetleri tesisi 650 metrekarelik ek alan ile toplamda 1100 metrekare’ye ulaşıyor.

Renault Trucks Fransa’dan birçok üst düzey yöneticinin katıldığı açılış töreninde konuşma yapan, Renault Trucks Başkanı Heinz – Jürgen Löw ‘Bugün bu yeni tesisin açılışında bulunmaktan gurur duyuyorum. Müşterilere daha iyi servis hizmeti sunabilmek için böyle yatırımlar yapmamız gerekiyor. Böyle bir bayiye sahip olduğumuz için kendimizi şanslı addediyoruz” dedi ve başarı için sadece bina ve yeni ekipmanların yeterli olmadığını, 15 senedir Renault Trucks bayiliği yapan Horoz Taşıt Servis’in müşterilerine verdiği değer ve hassasiyetin başarılarında çok önemli bir rol oynadığını ekledi ve sözlerine şöyle devam etti.

‘’Türkiye, Renault Trucks için çok büyük önem taşıyor. İstanbul ise tek başına Türkiye’deki kamyon pazarının üçte birini temsil ediyor. Türkiye’deki bayi teşkilatımızı güçlendirmek ve yatırımlarımıza devam etmek konusunda kararlıyız.”

Horoz Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz “Yeni hizmet binamızı sayesinde müşteriye, sürücüye çok daha yakın olacak, kapıdan itibaren karşılayarak bütün süreçte her ihtiyacına tam zamanında cevap vereceğiz. Aslında tesisle birlikte bütün çalışma konseptimizi yeniliyoruz. Umarım bu sayede siz müşterilerimize de bundan sonra bugünkünde de daha kaliteli, daha zamanında hizmet verebileceğiz” dedi.

BU&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.