HMF Makina satış ekipleri İstanbul'da buluştu

HMF Makina satış ekipleri İstanbul'da buluştu

HMF Makina geleneksel satış toplantısı bu yıl tüm iş makinası ve endüstriyel satış ekiplerini buluşturarak 10-12 Nisan tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Otel Tuzla’da düzenlendi.

HMF Makina geleneksel satış toplantısı bu yıl tüm iş makinası ve endüstriyel satış ekiplerini buluşturarak 10-12 Nisan tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Otel Tuzla’da düzenlendi. 2 gün süren toplantı, HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar  başta olmak üzere, tüm bölgelerden gelen satış ekipleri ve  genel müdürlükten ilgili birimlerin katılımı ile gerçekleşti.

2014 yılının sonuçlarının değerlendirildiği ve 2015 yılı hedeflerinin gözden geçirildiği HMF Makina satış toplantısının ilk gününde sürpriz konuşmacının HMF ailesine özel hazırladığı motivasyon sunumu ile toplantıya başlandı. HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar’ın sunumu ile devam eden toplantı, ‘Satış Gücü Şampiyonu Belirler’ mottosuyla , 2014 yılı şampiyonlarına verilen ödül töreni ile devam etti.

Klasik toplantı formatı yerine workshop çalışmalarıyla  organize edilen toplantıda, satış ekipleri gruplar halinde verilen sorulara beyin fırtınası yaparak inovatif çözümler sundu ve bölgelerindeki taleplerini dile getirdi.Yoğun ve verimli geçen ilk günün sonunda, satış ekipleri toplantının yorgunluğunu canlı müzik eşliğinde attılar. Toplantının son gününde, satış ekipleri ‘HMF Future Cup’ oyununda geleceğin iş makinalarını ve forkliftlerini tasarlayarak, juriye sundular. Kıyasıya mücadele eden gruplar eğlenceli oyunun ardından, sunum ve tasarım kriterlerine göre değerlendirildi . Seçilen en iyi ekiplere ödülleri HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar tarafından takdim edildi.

HMF Makina ve Servis San. ve Tic. A.Ş. Hyundai İş Makinaları Türkiye Distribütörlüğü'nü Türkiye çapında 40 dan fazla noktada, yaygın satış ofisleri ve servis istasyonları ile 1993 yılından beri yürütüyor. HMF; Türkiye temsilciliği üstlendiği ve 1997 yılında DNV tarafından ISO 14001 ile sertifikalandırılan Hyundai İş Makinaları Grubu ile Türkiye pazarında ekskavatör, yükleyiciler ve forkliftler ile söz sahibi olan bir şirkettir. Adet satış rakamları, tesis olanakları ve pazarlama politikaları konularında gösterdiği üstün performansı sayesinde, 2004  - 2007 yılları arasında üst üste 4 defa Hyundai tarafından "Dünya'da Yılın En Başarılı Distribütörü" ödülüne layık görülen HMF Makina, 2010-2011-2012 yılları arasında da ‘’Mükemmel distribütör’’ ödülüne, 2011 ve 2012 yılında ise Hyundai tarafından forklift kategorisinde ‘’En İyi Distribütör’’ ödülüne, 2006 ve 2012 Yılında da Atlet tarafından “Dünyanın En İyi Distribütörü” ödülüne layık görülmüştü. Firma, 2006 yılı itibari ile ISO 9001:2008 Kalite Belgesi ile ödüllendirildi.

hmf-future-cup--ekskavator.jpg

hmf-future-cup--hyundai.jpghmf-toplu-fotograf-001.jpgLOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.