HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi İstanbul’da buluştu

HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi İstanbul’da buluştu

HMF Makina endüstriyel ürün grubu geleneksel satış toplantısı bu yıl 2014 ilk dönemini değerlendirmek üzere, 9 Eylül tarihinde İstanbul Divan Asia Otel’de...

HMF Makina endüstriyel ürün grubu geleneksel satış toplantısı bu yıl 2014 ilk dönemini değerlendirmek üzere, 9 Eylül tarihinde İstanbul Divan Asia Otel’de düzenlendi. Toplantı HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar başta olmak üzere ve endüstriyel satış ekibi ve  genel müdürlükten ilgili birimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

2014 yılının ilk yarısının sonuçlarının değerlendirildiği ve yılsonu hedeflerinin gözden geçirildiği HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi toplantısında bölgelere ait 8 aylık performansları ve 2015’de gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları sunuldu.

Toplantıda, mutlak müşteri memnuniyeti için kusursuz bir sistem yaratmayı amaçlayan Satış Sonrası Servis hizmetleri ve Yedek parça departmanları satış ekibi ile biraraya gelerek bu konuda neler yapılabileceğini mevcut durum üzerinden değerlendirdiler.

Toplantı sonunda takım çalışmasının önemini basketbol üzerinden örnekler ile anlatan HMF Makine Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Uğurlu Yücel iyi bir ekiple neler başarılabilineceğini belirtti ve ekledi; “Ünlü basketbol yıldızı Micheal Jordan’nın dediği gibi ‘Yetenek Maçları Kazandırır, takım oyunu ve zeka ise şampiyonlukları kazandırır.’ Sizin de sıkı bir takım çalışması ile gücümüze güç katacağınızı ve çok daha iyisini yapabileceğinize inanıyorum. Herkese maçın ikinci yarısında başarılar dilerim.”

HMF Makine endüstriyel ürünlerinin sektörün en büyük oyuncularından biri olduğuna dikkat çeken Yücel, güçlü satış ve servis ağı ile de Türkiye'nin her yerine hizmet sağladıklarının da altını çizdi.  Yoğun geçen sunumların ardından akşam tüm ekibin katılımıyla keyifli bir kokteyl gerçekleşti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.