HL İnci Jant, 2. fabrikasını açıyor

HL İnci Jant, 2. fabrikasını açıyor

Manisa'da bulunan iki fabrikasında binek ve hafif ticari araçlar için çelik ve alüminyum jant üretimi yapan HL İnci Jant San. A.Ş., ağır ve ticari araçlar...

Manisa'da bulunan iki fabrikasında binek ve hafif ticari araçlar için çelik ve alüminyum jant üretimi yapan HL İnci Jant San. A.Ş., ağır ve ticari araçlar için jant üretimi yapan HL Jantaş Jant San. ve Tic. A.Ş. ile birlikte yıllık 9 milyon üretim kapasitesine sahip olup, iki şirket aynı zamanda Türkiye'nin en büyük jant üreticisi konumunda.

İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen HL İnci alüminyum jant fabrikasının 5. yılını kutlama gecesinde konuşma yapan HL İnci ve HL Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, "Bugün kuruluş yıl dönümünü kutladığımız HL İnci alüminyum jant fabrikamızda üretimimiz, Toyota, Renault, Ford, Fiat, Dacia, Land Rover ve Hyundai müşterilerimiz arasına bu yıl Mercedes, Volkswagen, Iveco, Peugeot/Citroen, Honda, Jaguar ve BMW'nin de katılması sonucu büyük bir ivme ile artmıştır. Artan talebe cevap vermek üzere ikinci bir fabrika yapımına karar alınmış ve yatırımın inşaatına hemen başlanarak yeni fabrikanın 2012 yılının Ağustos ayında üretime geçmesi planlanmıştır. İkinci alüminyum jant fabrikamız ile ciromuz son 3 yılda 5 katına çıkacaktır. Yeni fabrika ile Grubumuz Manisa'da toplam 4 jant fabrikası ile faaliyetlerini sürdürecektir." dedi.

LOJİPORT 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.