Hitit “Yılın Havacılık Yazılım Firması” Seçildi

Hitit “Yılın Havacılık Yazılım Firması” Seçildi

Havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği belirleyerek ödüllendiren Bluesky Awards, 2023 yılı kazananlarını açıkladı. Türkiye’nin tek havacılık teknolojisi ihracatçısı Hitit, “Yılın Havacılık Yazılım Ödülü”nün sahibi oldu.

Küreselleşen havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği ödülleriyle tescilleyen Bluesky Awards, 25 Kasım 2023 tarihinde “Yılın Havacılık Başarı Ödülleri” ve “Havacılık Proje Ödülleri”ni kazananlarıyla buluşturdu. Halk oylaması ve jüri değerlendirmeleri neticesinde belirlenen ödüllerden “Yılın Havacılık Yazılım Ödülü”nün sahibi, bu ödülü üçüncü kez üst üste kazanan Hitit oldu.

Ödüllerin belirlenmesinde önce 20 Eylül - 20 Ekim 2023 tarihleri arasında halk oylaması gerçekleştirildi. Ardından havacılık sektörüne yüksek katkı sağlayan 30 kişilik jüri değerlendirmesine alınan şirketler ve projeler, Bluesky Awards’ın sahibi oldu.

Hitit, dünyayı teknolojisi ile kuşatmaya devam ediyor

Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, Türkiye’nin en büyük hizmet ihracatçılarından biri olan Hitit’in istikrarlı başarısına dikkat çekti. Havacılık teknolojileri alanında Türkiye’de bir ilki hayata geçiren Hitit, Türkiye’den çıkan bir teknoloji firması olarak dünya çapında sektöre yön veren bir noktaya geldiklerinin altını çizerken sözlerine şöyle devam etti: “Tarihe birçok ilki armağan eden, kadim bir Anadolu uygarlığının ismi ile havacılık ve seyahat teknolojilerinde güçlü bir marka olmak için çıktığımız yolda, bugün teknolojisi ile dünya çapında bir şirket haline geldik. Misyon ve vizyonumuzu besleyen güçlü Partner ilişkileri yapımız ve endüstri gelişmelerini yakından takip ederek, en yeni teknolojilerle güçlendirilmiş çözüm ve hizmetlerimizle geldiğimiz konum tesadüf değil. Bugün 400’ü aşkın kadrosu, yurt dışı ofisleri ile giderek büyüyen Hitit, dünyayı teknolojisi ile kuşatmaya devam edecek. Bluesky Awards’tan aldığımız ve bu sene üçüncü kez üst üste kazandığımız ‘Yılın Havacılık Yazılım Ödülü’ de istikrarlı büyümemizin en güzel çıktılarından biri. Teknolojinin ülkemizin geleceği açısından kritik öneme sahip olduğunun bilinci ile katma değeri yüksek bu alandaki çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.