Hiper Lojistik ile karayoluyla 10 günde Suudi Arabistan

Hiper Lojistik ile karayoluyla 10 günde Suudi Arabistan

Suudi Arabistan’a 40 HC ve 45’lik ekipmanlarıyla karayolundan giden ilk firma özelliğine sahip Hiper Lojistik A.Ş. müşteri odaklı inovasyonla ilk defa Ortadoğu hattında karadan konteyner sevkiyatlarını başlattı.

Hiper Lojistik A.Ş. Karayoluyla firmanın bünyesinde yer alan 40 HC ve 45’lik ekipmanlarıyla yüklerinizi aktarmasız Suudi Arabistan’a 10 günde teslim ediyor! Suudi Arabistan’a bu yöntemi kullanan ilk firma özelliğine sahip Hiper Lojistik A.Ş. müşteri odaklı inovasyonla ilk defa Ortadoğu hattında karadan konteyner sevkiyatlarını başlattı.

Kullandığı Intermodal yöntemi çevreye duyarlı (yeşil lojistik odaklı) ve ilk defa Suriye hattını kullanmadan aktarmasız direkt Dubai üzerinden yüklerinizi güvenle teslim ediyor. Tüm süreçlerin kontrol altında tutup kurumsal çözüm odaklı Suudi Arabistan nakliye hizmetini başlattı. Aynı yöntem ile Dubai teslimatlarını hız kesmeden gerçekleştirmektedir.

Suudi Arabistan ile kısa süre önce yapılan ticari anlaşmalar bu hatta talepleri arttırdı. Artan talep karşısında müşterilerimize doğru çözümü sunmak adına ilgili hat üzerinde çalışmalara başladık. Tüm süreçleri kusursuz şekilde yürütecek hale getirdikten sonra müşterilerimize intermodal çözümlerimizi sunduk. Gelen talep ve teslim edilen yüklerde böyle bir servis başlattığımız için müşteriler bize teşekkürlerini sunuyor.

İntermodal Taşımacılığı Nasıl Yapıyoruz?

Ağırlıklı karayolu modülü kullanarak sevkiyat gününe uygun olan ekipmanımızı yükleme yerine sevk ediyoruz. Yükleme yapıldıktan sonra karayolu kullanarak + RORO sevkiyatını sürece dahil edip Dubai Sharjah Limanına yükler aktarmasız şekilde varış yapılmaktadır. Yüklerin yüklendiği konteynerlar farklı modüllere aktarılsa bile yükler kesinlikle bir başka konteynera aktarılmıyor. Bu sayede yüklerin güvenliğini tam anlamıyla almış oluyoruz. Yükleme yerinde yüklerin sabitlenmesi için müşterilerimize gerekli önlemleri alması gerektiğini bildiriyor ve kontrol ediyoruz. Sharjah Limanı’nda alıcı firmalar gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Dubai Acentemiz ilgili teslimatı alıcıların kapılarına kadar yapmaktadır. 10 Günde bu süreçler yükler Suudi Arabistan’a teslim edilmiş oluyor.

Hiper Lojistik A.Ş. Avrupa’yı Ortadoğu’ya Bağlıyor!

Ana hattımız olan Avrupa ülkelerinden Ortadoğu Ülkelerine intermodal ve Multimodal gibi özel teslimat yöntemlerini hızlı ve güvenilir hale getirerek maliyetleri düşürüyoruz. Avrupa’dan gelen yükleri Türkiye’de transit aktarma yaparak veya aktarmasız şekilde Katar, Dubai nakliye, Kuveyt, Umman, Suudi Arabistan, Irak Ülkelerine teslim ediyoruz. Almanya’dan yüklerinizi 17 günde Suudi Arabistan Ülkesine teslim ediyoruz!

Avrupa Hatlarımız: Almanya, Belçika, Hollanda, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz, Romanya ve Balkan Ülkelerine aktif hizmet sunuyoruz.

Ortadoğu Hatlarımız: Irak, Katar, Ürdün, Lübnan, Dubai, Katar, Umman, Suudi Arabistan

Orta Asya Hatlarımız: Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Tacikistan

Kaynak: www.hiperlojistik.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.