Hintli Ruia'nın gözü Türkiye'de

Hintli Ruia'nın gözü Türkiye'de

Otomotiv sektörü için sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil’i satın alarak, Türkiye pazarına giren Ruia Group basın toplantısında, Türkiye’deki...

Otomotiv sektörü için sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil’i satın alarak, Türkiye pazarına giren Ruia Group basın toplantısında, Türkiye’deki yeni yatırım hedeflerini açıkladı. Ruia, toplantıda yaptığı konuşmada, 180 milyon euro büyüklüğündeki Standard Profil’i satın almanın, grubun, dünya liderliği hedefleri doğrultusunda alınmış önemli ve stratejik bir karar olduğunu belirterek, “Standard Profil bizim için çok şey ifade ediyor. Dünya liderliğimiz açısından stratejik bir önemi var” dedi. Ruia, dünya otomotiv yan sanayisinde faaliyet gösterdikleri sızdırmazlık segmentindeki Avrupa birinciliklerini, Standard Profil’in gücü ve başarılı performansıyla “dünya liderliğine” daha hızlı taşımayı planladıklarını ifade ederek, “Türkiye, yatırımlarımızda öncelikli ülke. Standard Profil ile ilk adımı attık. Yeni yatırım hedefimiz madencilik, enerji ve metal sektörleri” şeklinde konuştu.

Bankalarla görüşüyor

Stratejilerinin, negatif pozisyondaki şirketleri satın alarak onları yeniden ayağa kaldırmak olduğunu belirten Ruia, Türkiye’de de bazı bankalar ve finans kuruluşlarıyla yeni fırsat ve yatırımlar konusunda görüşmeler yapmakta olduklarını bildirdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.