Hilal Trans'a 10 Axor teslimatı

Hilal Trans'a 10 Axor teslimatı

Mercedes-Benz Axor çekiciler, nakliyecilerin tercihlerinde üst sıralarda yer almayı sürdürüyor. İstanbul' un yük taşımacılığı alanında en büyük...

Mercedes-Benz Axor çekiciler, nakliyecilerin tercihlerinde üst sıralarda yer almayı sürdürüyor. İstanbul' un yük taşımacılığı alanında en büyük firmalarından biri olan Hilal Trans Ltd. Şti. de tercihini Mercedes-Benz'den yana kullanarak, filosunu 10 adet Axor 1840LS Euro4 araçla güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası' nda gerçekleşen teslimat törenine Hilal Trans Ltd. Şti. yetkilisi Mahmut İçer ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldılar.

Teslimat töreninde Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz, her teslimat töreninde olduğu gibi, firma şöförlerine "güvenli ve ekonomik sürüş" konusunda eğitim verdi.

Hilal Trans Ltd. Şti. yetkilisi Mahmut İçer teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Axor'un piyasadaki en az yakıt tüketen araç olması, ikinci el değerinin yüksek olması, kolayca yedek parça temin edilebilmesi ve servis bakım aralıklarının uzun olmasının bu araçları tercih etmelerinde büyük önem taşıdığını ifade etti. İçer, 2010 yılı içerisinde Mercedes-Benz araçların alımlarına devam edeceklerini de kaydetti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.