Her işin üstesinden gelen Yeni Transporter Panel Van

Her işin üstesinden gelen Yeni Transporter Panel Van

İlk kez satışa sunulduğu 1949 yılından bu yana dünya genelinde 20 milyondan fazla satan Volkswagen Ticari Araç’ın 70 yıllık efsanevi modeli Transporter, yeni nesli ile ticaretin en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.

Baştan aşağıya yeniden tasarlanan Yeni Transporter Panel Van, sürüş keyfinizi artıracak özellikleriyle her işinize ve yolculuğunuza ekstra konfor katıyor. Tamamen yenilenen ön konsolu son derece kullanışlı olan Yeni Transporter Panel Van size akıllı telefonunuzu, evraklarınızı ve sık kullandığınız diğer cihazlarınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bol miktarda alan sunuyor.

İşinizi kolaylaştırmak için yenilendi

Yeni Transporter Panel Van kolay yükleme ve yük sabitleme seçenekleri sunuyor. 2 farklı araç uzunluğu ve 2 farklı tavan yüksekliği sunan Yeni Transporter Panel Van’da kayar kapı 1.017 mm genişliğinde açılabiliyor. Standart olarak sunulan yük bölümü LED aydınlatmaları sayesinde yükleme ve indirme sırasında çok net ve parlak bir görüş alanı sunuyor. Geniş iç hacmi ve her işin üstesinden gelebilecek taşıma kapasitesiyle size her türlü kolaylığı sağlıyor.

En yeni TDI motorları kullanıyor

Yeni Transporter Panel Van, 2.0 litre turbo dizel motor seçeneği ile satın alınabiliyor. Türkiye pazarına iki farklı motor gücü seviyesinde, 110 PS’te düz vites ve 150 PS’te hem düz hem otomatik vites seçenekleri ile sunuluyor.

7 ileri DSG otomatik vites seçeneği

7 ileri DSG otomatik vites teknolojisi, v,tes geçişlerini milisaniyeler içinde tamamlayarak sürüş konforunu üst seviyelere taşıyor. DSG teknolojisi sayesinde otomatik vitesin rahatlığı ve manuel şanzımanın ataklık ve düşük tüketim avantajları biraraya geliyor.

yeni-transporter-ic-mekan.jpg

Mükemmel sürüş kontrolü ve konfor sunuyor

Yeni Transporter Panel Van’da ilk kez sunulan elektromekanik servo direksiyon, iki büyük avantajı beraberinde getiriyor: hidrolik sistemin aksine yeni direksiyon sistemi, yüksek hızlarda güvenliği, düşük hızlarda konforu artırıyor. Elektromekanik servo direksiyon sistemi, direksiyon komutlarını tekerleklere önceki modellerde bulunan sistemlere göre daha hızlı iletiyor. Bu da Yeni Transporter'ın hissedilir biçimde daha çevik ve hassas olmasını sağlıyor.

İleri teknoloji sürüş asistanları

Yeni Transporter Panel Van’da standart olarak sunulan ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor. Yine standart olarak sunulan “Rüzgar savrulma önleme asistanı” sürüş sırasında rüzgar sebebiyle ortaya çıkabilecek savrulmaları önlemeye yardımcı olan sistem, özellikle viyadük geçişlerinde aracın dengesini koruyarak sürücünün konforunu ve araç içindeki kişilerin güvenliğini sağlamaya destek oluyor.

Bir başka güvenlik sistemi olan ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ standart olarak sunuluyor. Sistem, olası ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

Onlarca güvenlik ve konfor sistemi

Yeni Transporter Panel Van’da bulunan diğer konfor ve sürüş güvenliği sistemleri ise şöyle; ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi), ASR (Antipatinaj sistemi), BAS (Fren yardımcısı), EDL (Elektronik Diferansiyel Kilidi), yokuş yukarı kalkış yardımı, sürücü hava yastığı, ön ve arka viraj denge çubukları, dört tekerlekte havalandırma kanallı disk fren, gündüz sürüş farları ve 3. stop lambası, tüm koltuklarda 3 noktadan gergili emniyet kemeri, sürücü emniyet kemeri uyarısı ve çarpışma anında katlanabilen (teleskopik), yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon kolonu…

Dört tekerlekten çekiş özelliği 4MOTION

Yeni Transporter, sınıfında tüm ürün gamında dört tekerlekten çekiş özelliği sunabilen tek model olma ayrıcalığını taşıyor. 4Motion sistemi, zorlu arazi koşullarında bile maksimum çekiş ve güvenli sürüş sağlıyor. Arka aksa entegre edilen 4Motion sistemi ön ve arka aks arasında gücü en doğru şekilde aktararak aracın daha güvenli ve performanslı olmasını sağlıyor.

Yeni Transporter Panel Van’a 139.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.