Havaş, yetkililerini İstanbul’da ağırladı

Havaş, yetkililerini İstanbul’da ağırladı

Suudi Arabistan’da da yer hizmetleri vermek üzere lisans alan köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Medine’ye  düzenli uçuş yapan havayollarının...

Suudi Arabistan’da da yer hizmetleri vermek üzere lisans alan köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Medine’ye  düzenli uçuş yapan havayollarının yetkililerini İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ağırladı.

Türkiye’de 25, Avrupa’da 7 havalimanında yer hizmeti veren, Suudi Arabistan’da da hizmet sunmak üzere lisans alan Havaş, aralarında ülkenin bayrak taşıyıcı hava yolu Saudia, Ürdün Kraliyet, Mısır, Gulf, Emirates ve Malaysia Hava Yolları’nın yöneticilerinin de yer aldığı heyeti İstanbul’da ağırladı. Heyet üyeleri Havaş yöneticilerinden, TAV Havalimanları ve Havaş hakkında detaylı bilgi aldı. Gerçekleşen sunumun ardından heyet, Atatürk Havalimanı’nı gezerek operasyona dair bilgi edindi. Havaş İstanbul İstasyonu’nu da ziyaret eden heyet karşılıklı deneyimlerini aktardılar. Heyet üyeleri görüşmelerin ardından ülkelerine dönecek.

Havaş iştiraki Havaş Saudi Arabia, Medine Havalimanı’nda Yolcu Hizmetleri, Ramp Hizmetleri, Temsil ve Yönetim Hizmetleri, Uçuş Operasyon / Yük Kontrol ve İletişim Hizmetleri, Kargo ve Posta Hizmetleri’nden sorumlu olacak. Türkiye’de 25 havalimanında yer hizmeti sunan Havaş, Havaş Europe ile de Letonya’nın Riga ve Almanya’nın Frankfurt, Münih, Berlin Tegel, Hamburg, Stuttgart ve Düsseldorf Havalimanları’nda hizmet veriyor. Havaş Türkiye’deki hizmet ağına ek olarak doğu ve batıda eş zamanlı büyüme hedefiyle hareket ediyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.