Havada dört büyük ödül geldi

Havada dört büyük ödül geldi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık sektörünün prestijli ödülleri olan Skytrax 2014’den dört ödülle döndü. Her yıl düzenli olarak havayolu şirketlerini...

Türk Hava Yolları (THY), havacılık sektörünün prestijli ödülleri olan Skytrax 2014’den dört ödülle döndü. Her yıl düzenli olarak havayolu şirketlerini ödüllendiren ‘Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri’nde THY, ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ olarak ilân edildi.

Son yıllarda uzun menzilli uçuşlarının tamamı ve diğer dış hat uçuşlarının belli bir bölümünde Business Class yolcularına ‘Flying Chef’ hizmeti sunan firma, dünya sıralamasında ‘En İyi Business Class İkram Servisi’ ödülüne de layık görüldü.

Yenileyerek genişlettiği özel yolcu salonu ‘Turkish Airlines Lounge İstanbul’da yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de ‘En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı’ ödülünü aldı. ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ödülü de bu yılki değerlendirmede Türk Havayolları’nın oldu.

4 yıldızlı havayolu

İngiltere Hampshire’da, Farnborough Airshow’da açıklanan ödüller, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’e verildi.

THY, 2007 yılında Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazandı. 4 yıldızlı havayolu şirketi unvanını muhafaza eden firma, 2009 yılı Skytrax sıralamasında Avrupa’da bulunduğu bölgenin en iyisi seçilerek ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ unvanına lâyık görülmüştü.

2010 yılında yine aynı ivmeyi koruyarak ‘Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ ve ‘Avrupa’nın En İyi 3. Havayolu Şirketi’ olma başarısını gösterdi. 2011 yılında da Skytrax Yolcu Tercihleri değerlendirmesine göre ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ olmuştu. 2012 yılında ise, ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ unvanına üst üste 2. kez sahip oldu. 2013 yılında aynı başarının üzerine ‘En İyi Business İkram Servisi’ ödülünü de dâhil ederek bölgesindeki etkinliğini pekiştirmişti.

40 bin çalışanı var

Türk Hava Yolları, son yıllarda hayata geçirdiği önemli yatırımlar, elde ettiği büyüme rakamları ve başarılarıyla dünya havacılığındaki konumunu ve gücünü pekiştirmek için çalışıyor. Filosuna katılacak büyük ölçekli uçak siparişleri, devamlı genişletilen uçuş ağı ve yaklaşık 40 bin çalışandan oluşan büyük ailesinin geliştirdiği yenilikçi hizmet anlayışıyla dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefi doğrultusunda ilerliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.