Hareket'ten yeni yatırımlar sürüyor

Hareket'ten yeni yatırımlar sürüyor

Yurt içi ve uluslar arası projelerine aralıksız devam eden Hareket, 5 adet Faymonville marka 8 dingilli uzatmalı dorse, 5 adet 500 HP ve 1 adet 600 HP gücünde,...

Yurt içi ve uluslar arası projelerine aralıksız devam eden Hareket, 5 adet Faymonville marka 8 dingilli uzatmalı dorse, 5 adet 500 HP ve 1 adet 600 HP gücünde, 2012 model Volvo marka çekiciyi bünyesine kattı.

Toplamda yaptığı 1,7 milyon euro’luk yatırımıyla araç parkını daha da güçlendiren Hareket,  önümüzdeki dönemde de yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor. Bu ilaveler ile Hareket, toplam çekici sayısını 53’e, 8 dingilli uzatmalı dorse sayısını ise 11’e çıkardı.

Hareket, bünyesine kattığı yeni dorseleri rüzgar santrallerinin kule ve nacelleleri ile trafo taşımaları ve diğer ağır taşımalarda kullanacak.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. hakkında: 1957 yılından kurulan haraket, tecrübesi, güveni ve üstün hizmet standartları ile proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, vinç kiralama, ağır kaldırma, indirme ve yerleştirme hizmetleri veriyor.

İndirme ve montaj işlemleri, büyük bir titizlikle, uluslararası standarlarda, son teknoloji ürünü ekipmanlarla gerçekleştiren haraket, kendisini çözüm ortağı olarak seçen firmanın yükünü, daha bulunduğu yerden alınmadan, her safhası en ince ayrıntısına kadar projelendiriyor.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.