HANN, sektörün en hızlısı olacak

HANN, sektörün en hızlısı olacak

Hızlı paketleme ve minimum sevkiyat konularında sektörün bir numarası olmayı hedefleyen HANN Otomotiv, yalnızca 1 saat içinde 200 müşterinin sevkiyatını...

Hızlı paketleme ve minimum sevkiyat konularında sektörün bir numarası olmayı hedefleyen HANN Otomotiv, yalnızca 1 saat içinde 200 müşterinin sevkiyatını gerçekleştirebilecek yeni bir sistemi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Sektörde fark yaratmak için yola çıkan HANN Otomotiv, özellikle hız konusunda oldukça iddialı bir yapıya sahip. “Ürünlerimizi müşterilerimize zamanında ve doğru bir şekilde, ulaştırabilmek için hiçbir şeyi şansa bırakmıyoruz ve bırakmayacağız” diyen HANN Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kurt, malzeme akışı için simülasyon destekli, dinamik bir sistem kullandıklarını söyledi. Siparişin alınmasından, depodaki paketlemeye ve sevkiyatın yapılmasına kadar olan süreçte, 1 saatte 200 müşterinin HANN, sektörün en hızlısı olacaksevkiyatını gerçekleştirebilecek bir sistemi hayata geçirmeye hazırlandıklarını kaydeden Kurt, “Bu sistemle birlikte HANN, sektöründe en hızlı paketleme ve sevkiyat süresini yakalamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HANN, 5 YIL İÇİNDE ÜRETİME BAŞLAYACAK

Önümüzdeki 5 yıllık planlarının içinde üretim yapmaya başlayacaklarının da müjdesini veren Kurt, “Hedefimiz alanımızda mükemmeli yakalayıp, iş ortaklarımızın memnuniyetini ve sadakatini sağlamak. Burada gerçekten dünya üzerinde nadir örnekleri olan iş modelini benimsemiş durumdayız. 5 yıllık stratejik planımız içerisinde üretime girmek var; fakat henüz ürün grubunu netleştirmiş değiliz. Ama odak noktamız yeni nesil parçalar üzerine; yani üretimi henüz Türkiye’de olmayan parçalar. Kararımız netleşince, bunu duyuruyor olacağız” ifadelerini kullandı.

“MÜŞTERİLERİMİZLE KARŞILIKLI  DEĞER ZİNCİRİ OLUŞTURUYORUZ”

Satış sonrası hizmetler konusunda dünya çapındaki yenilikleri takip ettiklerini belirten Burhan Kurt, müşteri ilişkilerinin sürdürülebilir bir yapıda; esneklik, güvenilirlik, hız ve çözüm ortaklığı üzerine kurulu olduğuna dikkat çekti. Kurt, “HANN, Satış ve Teknik Satış Ekibi sahada müşterinin yanında olur. Müşteri ihtiyaçlarını tespit eder, müşterilerimize ve işimize katkı koymak için karşılıklı değer zinciri oluşturur. Ayrıca dünya çapındaki yenilikleri izler, söz konusu yenilikleri müşterilerimizin yararına olacak şekilde paylaşırlar. HANN’ın hedefi her alanda müşterilere özel, en iyi ve uygun çözümleri sunmak” dedi.

“BUGÜNÜN HAYALLERİ, YARININ GERÇEKLERİDİR”

Bir dünya markası olmak için yola çıktıklarını dile getiren Kurt, markalaşmanın önemine değindi: “Markalaşmak orta ve uzun vadede bir şirkete itibar, güç ve kalıcılık sağlar. Şirketi diğer rakiplerden ayırıp özel ve farklı bir yere konumlandırır. Bizler, sadece hayal etmenin; biz ve paydaşlarımıza güzel bir dünya yaratacağına inanan ve bugünün hayallerinin yarının gerçekleri olduğunu bilen bir ekip olarak 2013 yılında Türkiye ve yurtdışında satış, dağıtım ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak üzere yola çıktık. Dünya markası olmak için de ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutuyoruz. Stratejik bakış açısı ile pazarın ihtiyaçlarını öngörerek bu öngörüleri istatistikî metotları kullanarak, verileri ve hedefler oluşturup tüm paydaşlarımıza aktaracağız. Nabzı sürekli yoklayıp, eksikleri ve beklentileri önceden belirleyerek adımızı ve kalitemizi hem yurtiçi hem de yurtdışında duyuruyor olacağız.”

“BURSA’NIN ADINI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”

Burhan Kurt, HANN Otomotiv’in başarısıyla birlikte Bursa’nın adını da dünyaya duyurmak istediklerini ifade etti. Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü: “HANN Otomotiv olarak güçlü pazar deneyimimiz, dinamik ve deneyimli ekibimizle birlikte, iyi ve hızlı hizmet sunabiliyoruz. Ayrıca kaliteli, çeşitli ve birbirini tamamlayan ürün gamımız sayesinde, dinamik pazar reaksiyonu verebiliyoruz. Çevreye duyarlı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola çıktık. Bursa’nın dünyaya açılan kapılarından biri olmayı amaçlıyoruz. Hem Bursa hem de ülke ekonomisine katkılar sağlamak, tüm paydaşları ile çevresine duyarlı, sosyal sorumluluk sahibi bir ekip olmak en büyük hedefimiz. Umarım bu düşüncelerle başarılı sonuçlar elde edip, hep birlikte Bursamızın ve HANN Otomotiv’in adını dünyaya duyuracağız.”

HANN, sektörün en hızlısı olacak

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.