Hanjin Arkas Lojistik, Libya’ya proje taşıması yapıyor

Hanjin Arkas Lojistik, Libya’ya proje taşıması yapıyor

Arkas ve Hanjin Logistics’in ortaklığıyla Türkiye’de faaliyet gösteren Hanjin Arkas Lojistik, bir demir-celik işletmesi için İzmir’den Libya’ya yük...

Hanjin Arkas Lojistik, Libya’ya proje taşıması yapıyorArkas ve Hanjin Logistics’in ortaklığıyla Türkiye’de faaliyet gösteren Hanjin Arkas Lojistik, bir demir-celik işletmesi için İzmir’den Libya’ya yük taşıdı.

Forwarding (taşıma işleri organizatörlüğü) alanında müşterilerine fayda sağlayacak yeni lojistik çözümler üreten Hanjin Arkas Lojistik, inşaat alanında yatırımların yoğun olduğu Libya’ya inşaat yükü taşımaya başladı. Arkas Line’ın haftalık Libya servisinde kullanılan Lucien G.A. gemisine İzmir’den yüklenen çelik konstrüksiyon malzemeler, Libya’nın Misurata Limanı’na ulaştırıldı. Hanjin Arkas Lojistik, Kuzey Afrika’ya yaptığı taşımalara ek olarak Batı Afrika’ya da yoğunlaşıyor. Ayrıca Rusya gibi BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerin de iç destinasyon proje taşımaları yapıyor.

Hanjin Grubu’nun kapıdan kapıya taşımacılığı tek bir noktadan organize etmek konusunda global olarak faaliyet gösteren şirketi Hanjin Logistics, dünyada 59 ülkede lojistik hizmetleri sunuyor. Şirket, Uzak Doğu ve ABD’de geniş bir ağa sahip. Özellikle ABD ile Güneydoğu Asya arasındaki taşımacılık pazarında da önemli bir rol oynuyor.

Merkezi İstanbul’da bulunan Hanjin Arkas Lojistik tüm Türkiye’deki müşterilerine deniz ve hava kargodan, kapıdan kapıya multimodal taşımalara, depolamadan katma değerli yüklere, kontrat lojistiğinden proje yüklerine kadar kapsamlı lojistik hizmetleri veriyor. Üçüncü ülkeler arasındaki taşımalarda Hanjin’in kapsamlı ağı sayesinde hızlı servis ve uygun fiyat sunduğu Türk firmalarına yurtdışı yatırımlarında katkı sağlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.