Güvenok da, Scania'yı seçti

Güvenok da, Scania'yı seçti

Sektördeki pazar payını her geçen gün arttıran Opet’in taşımacılığını gerçekleştiren Güvenok, araç filosunu Scania ile güçlendirmeye karar vererek,...

Sektördeki pazar payını her geçen gün arttıran Opet’in taşımacılığını gerçekleştiren Güvenok, araç filosunu Scania ile güçlendirmeye karar vererek, Doğuş Otomotiv Scania Ankara Yetkili Satıcısı Çalışkan Otomotiv’den toplam 6 adet Scania G420 4x2 HNA araç satın aldı.

Neden Scania’yı tercih ettikleri ile ilgili bir açıklama yapan Güvenok Genel Müdürü Necdet Özer ilk olarak 2 araç aldıklarını, Scania araçlardan istedikleri performansı aldıktan sonra ikinci siparişi verdiklerini belirtiyor.  Necdet Özer, “Bugüne kadar filomuzda Scania araç yoktu. Ama Scania markası ile tanıştıktan sonra özellikle satış sonrası hizmetlerde gösterdikleri performanstan çok memnun kaldık. Yeni alımımızda da hiç tereddüt etmeden yeniden Scania markasını tercih ettik ” diyor.

Scania, ADR anlaşmasının uluslararası gereksinimlerini tüm tehlikeli madde sınıflarında karşılayacak şekilde donatılmış şasiler sunuyor. Scania’da ADR-EX2, ADR-EX3,  ADR-AT, ADR-FL, ADR-OX toplam 5 farklı ADR sınıfı kullanım amacına yönelik olarak sunulabilmekte.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.