Günaydın Group'tan örnek ulaşım projesi

Günaydın Group'tan örnek ulaşım projesi

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Progo'nun, şehir içi, şehirler arası ve istenildiği takdirde yurtdışında; iş ve gezi amaçlı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılamanın en kolay ve ekonomik yolunu sunduğunu söyledi.

Progo ile ilgili bilgi veren Günaydın Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, hem kişisel, hem de kurumsal tüm alanlarda bir dijital dönüşüm yaşandığını ve lojistik sektörünün de bu dönüşüme ayak uydurduğunu ifade etti.  Progo olarak ulaşım hizmetlerinde dijital dönüşümü başlattıklarını söyleyen Günaydın, hedeflerinin yalnız Türkiye'de değil tüm dünyada dijital taşımacılığın lideri olmak olduğunu söyledi.

Sektörde yarım asırdır “Mükemmele Ulaşım” felsefesi ile çalıştıklarını söyleyen Erol Günaydın, “İş modellerimizi teknolojiye uyum sağlayan değil, mükemmeli yaratan çağdaş teknolojileri kullanan modeller yapmak için yeniden tasarladık. Progo bu felsefeyle ortaya koyduğumuz ilk dijital ürünümüz. Progo ile Vip taşıma, ulaşım, seyahat, yasal seyahat, havalimanı transfer ve şehirler arası ulaşım gibi birçok kavramı yeniden tanımlıyoruz. Karayolu taşımacılığındaki 50 yıllık tecrübemizi ve 20 yıllık Vip Taşımacılık alanındaki mesaimizi bir potada eriterek temel iş modellerimizi oluşturduk.Yaklaşık 10 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz bu projemizle günde ortalama 300 hizmet sağlamaya başladık ve bu rakam her geçen gün artıyor” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERİYOR

Progo'nun bu anlamda Türkiye'deki ulaşım sektöründe önemli bir eksikliği giderdiğini de vurgulayan Günaydın, kurumsal alandaki dijital ulaşım açığını kapattıklarını dile getirdi. Progo'nun, şehir içi, şehirler arası ve istenildiği takdirde yurtdışında; iş ve gezi amaçlı tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılamanın en kolay ve ekonomik yolunu sunduğunun altını çizen Günaydın, “Progo, planlı yolculuğu herkes için ulaşılabilir, ekonomik ve kolay kullanımı; web, IOS ve android platformları aracılığıyla kişinin kapısına kadar getiriyor. Ayrıca fiyat üretme mekanizmaları, yaratıcı formülleri, müşteriye dokunduğu her noktada sunduğu pratik iş modeliyle de ulusal ve uluslararası sektördeki diğer oyuncular açısından benzersiz kolaylıklar sağlıyor” bilgisini verdi.

BENZERSİZ İŞ MODELİ

Progo'nun hem mobil aplikasyon, hem web, hem de call center aracılığıyla bireysel ve kurumsal 7 bölgede şehir içi ve şehir dışı ulaşım hizmeti sağlayan Türkiye'deki tek ürün olduğunu hatırlatan Erol Günaydın, “Geleneksel taşımacılık alt yapımız ve eş zamanlı dijital platformumuzla Türkiye ve dünyadaki rakiplerimizden benzersiz olan iş modelimiz ile fark yaratıyoruz. Ana stratejimiz pazardaki altyapımızı ve avantajımızı kullanarak önümüzdeki dönemde hem lider hem de belirleyici bir konuma yükseltmek istiyoruz. Web, IOS ve Android platformlarından indirilebilen Progo, ulaşımın tüm yasal sorumluluğunu yerine getiren, geleneksel ve dijital iş modellerini eş zamanlı olarak yürütebilen dünyadaki tek uygulama özelliğini de taşıyor. Gerek benzersiz iş modeli, gerekse de sunduğu ayrıcalıklarla Progo, kişiler ve kurumlar için iki nokta arasındaki 'en doğru' yol konumunda” diye konuştu.

erol-gunaydin.jpg

KAYNAK: MEDYAEGE

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.