Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği’nin G. Anadolu çıkarması

Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği’nin G. Anadolu çıkarması

Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), sınıra yakın konumu nedeniyle gümrükleme ve lojistik sektörü açısından önem taşıyan Güney Anadolu’da kamu ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci başkanlığındaki GAİD heyeti, bölge ekonomisinin kalbinin attığı Gaziantep ve Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet; GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Tuncay Bayraktar, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Odası önceki Başkanlarından Eyüp Bartık, İskenderun Gümrük Müdürü Ömer Kuru, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret ederek GAİD’in faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Görüşmelerde Türkiye’de yerleşik antrepo işletmelerinin sıkıntılarına değinilirken, yaşanılan sorunların çözümü noktasında ortak çalışmalar yürütülebileceği belirtildi.

Güney Anadolu görüşmeleri kapsamında, bölgedeki antrepo işletmecileri de ziyaret edildi. Ziyaretlerde; GAİD Başkanı Cavit Değirmenci, Başkan Yardımcıları Ahmet Dilik, Murat Doğan, Gökhan Ergüner, Genel Sekreter Selçuk Yılmaz, GAİD üyesi Emre Andiç ile GAİD Dernek Yöneticisi Tuğba Albayrak hazır bulundu.

gaid.jpg

gaid2.jpg

gaid4.jpgGAİD HAKKINDA:

Gümrüklü antrepo işletmecilerini tek çatı altında toplayan Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), 27 Temmuz 2020’de faaliyetlerine başladı. GAİD, çözüm odaklı yaklaşımı ile tüm paydaşlara destek olarak dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile yola çıktı.

Dernek, kamunun yaptığı sektörel faaliyetlerde kurumlarla birlikte hareket ederek şeffaf, güvenilir ve sürdürülebilir çalışmalar yapacak. Kamu- özel sektör iş birliğinde öncü sektör örgütü olmayı hedefleyen GAİD; lojistiğin bir parçası olan gümrükleme ve depolama işlemlerinin gerçekleştirildiği gümrüklü antrepo sektörünün sesini daha yüksek duyurabilmesi ve alınan kararlarda söz sahibi olunabilmesi için çalışmalar yürütecek.

gaid-logo.pngGAİD iletişim:

[email protected]

Küçükbakkalköy Mah. Dereboyu Cad. No:3/A Brandium AVM R5 Blok Kat:4 D:25 Ataşehir/İSTANBUL

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.