Gültur Nakliyat filosuna 10 Volvo FH500 TC katıldı

Gültur Nakliyat filosuna 10 Volvo FH500 TC katıldı

Volvo Trucks, frigorifik taşımacılık faaliyetleri yürüten Gültur Nakliyat’a 10 adet Turbo Compound motorlu Volvo FH500 çekici satışı gerçekleştirdi.

Avrupa da dahil olmak üzere frigorifik araçlarla uluslararası taşımacılık faaliyetleri yürüten Gültur Nakliyat, uzun yol taşımacılığında güçlü performansı, artırılmış konforu ve güvenliğinin yanı sıra yakıt verimliliği ile öne çıkan yeni nesil turbo compound motorlu 10 adet Volvo FH500 satın aldı. Firma, tüm bu özelliklere ek olarak Volvo Trucks’ın güçlü satış sonrası hizmetleri ve kolay yedek parça bulunabilirliği sebebiyle de Volvo FH500 TC tercih ettiklerinin altını çizdi. Temsa İş Makinaları ve Volvo Trucks’ın çözüm odaklı hizmet şirketi olma bakış açısıyla, VFS Finansman A.Ş. (Volvo Finans) ile müşterilerine sunduğu finansman desteğinden de faydalanan Gültur Nakliyat’ın filosundaki araç sayısı 50 oldu.

Gültur Nakliyat firma ortağı Faruk Altay, Volvo Trucks ile başlattıkları iş birliğinden duydukları memnuniyeti şöyle dile getirdi: “Avrupa hattına tekrar dönüş kararımızdan sonra, Volvo Trucks markasının satış ve satış sonrası hizmetlerinin kalitesi kararımızda çok etkili oldu. Ayrıca uzun yol taşımacılığında verimlilik oldukça önemli. Turbo Compound motorlu araçların yakıt tasarrufu, kalitesi ve güvenlik donanımları de kararımızı belirledi. Bu iş birliğinin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.