Google'dan çalışanlarına özel havalimanı

Google'dan çalışanlarına özel havalimanı

Dünyanın en büyük şirketlerinden Google'ın ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'ndeki San Jose şehrinde yer alan bina kompleksi Googleplex'e yakın bir noktaya havaalanı...

Dünyanın en büyük şirketlerinden Google'ın ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'ndeki San Jose şehrinde yer alan bina kompleksi Googleplex'e yakın bir noktaya havaalanı inşa edeceği resmi olarak açıklandı.

2013 yılı rakamlarına göre 1 milyon kişinin yaşadığı, Silikon Vadisi'nin başkenti lakaplı San Jose, böylelikle teknoloji şirketlerine özel "mega pahalı" ihtiyaçlara da cevap vermeye başlayacak. Şehirde yer alan Mineta San Jose Uluslararası Havaalanı'na eklemlenecek 270 bin metrekare alana sahip özel alan, 82 milyon Amerikan Doları'na mal olacak.

Google çalışanlarının jetleri içinGoogle çalışanlarının kendi özel jetlerine ev sahipliği yapacak tesisin, özel ambarı ve ek tesisleri de olacak. Tam ismi henüz açıklanmayan Google havaalanı projesi için çizim çalışmaları devam ederken projenin bir ay içinde ABD hükümetince onaylanması ve inşa çalışmalarına da kısa süre içinde başlanması bekleniyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.