Goodyear'dan GE Equipment'e hizmet

Goodyear'dan GE Equipment'e hizmet

114 yıldır dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Goodyear ile global ekipman şirketi GE Equipment Services Europe, lastik tedariği ve servis...

114 yıldır dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Goodyear ile global ekipman şirketi GE Equipment Services Europe, lastik tedariği ve servis hizmetleri için bir anlaşma imzaladı. Goodyear, Avrupa?nın en büyük lastik anlaşmalarından birine imza atarak GE Equipment Services Europe B.V. ile üç yıl için, şirketin Avrupa TIP Römork Hizmetleri filosuna lastik tedariği ve hizmeti sunacak.

Avrupa?nın en büyük ve çeşitli römork, tanker ve kamyon filolarından birine sahip olan, yaklaşık 70.000 aracı bulunan TIP Römork Hizmetleri, römork kiralama ve leasing işlerinde endüstri liderliğini elinde bulunduruyor Şirket, hem kısa hem uzun vadeli kiralama ve leasing işlemleri için, çok geniş bir ekipman yelpazesi de sunuyor.

Sözleşme; TIP filosu için lastik tedariği ile birlikte Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) lastikle ilgili diğer yönetim hizmetlerini de kapsıyor. İnternet tabanlı bir lastik yönetim sistemi olan FOS?a, hem Goodyear hem de müşterileri tarafından erişim sağlanabiliyor.

Raporlama fatura ile en iyi yönetim uygulaması TIP Römork Hizmetleri Avrupa Operasyon Lideri Paul Beadle, ?TIP Römork Hizmetleri olarak, müşterilerimize daima en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Goodyear ile yaptığımız işbirliği, araçlarımızın mükemmel destek ile en iyi performansa sahip olmasını sağlıyor. Aynı zamanda raporlama ve faturalandırma sayesinde en iyi yönetim uygulamalarına da sahip oluyoruz? dedi.

LOJIPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.