Goodyear Ventures, robotlarla teslimat yapacak

Goodyear Ventures, robotlarla teslimat yapacak

Şirketin her gün binlerce teslimat gerçekleştiren elektrikli, otonom robotları, dünya genelinde birçok şehirde milyonlarca kilometre mesafe kat ederek, insanlara temassız ve çok pratik bir teslimat hizmeti sunuyor.

Otonom teslimat hizmetlerinde devrim yapan Starship'in bu yolculuğuna katılmaktan heyecan duyduklarını belirten Goodyear Ventures Kıdemli Müdürü Abhijit Ganguly, konu hakkında şunları söyledi; "Goodyear'ın güvenilir hizmet geçmişi, otonom araç şirketlerine yönelik geliştirdiği çözümlerle birleşerek, pazarda Starship'i desteklemek için somut bir platform oluşturuyor."

Goodyear Ventures'ın yatırım yaklaşımı, elektrikli ve otonom teknolojiler dahil olmak üzere mobiliteyi şekillendiren çeşitli temalar üzerinde yoğunlaşıyor. Girişim sermayesi fonu, gündelik bağlantıları kolaylaştıran sürdürülebilir, güvenli ve yeni mobilite deneyimlerine ilişkin benzer bir vizyona sahip, tohum aşamasından büyüme aşamasına kadar girişimlerle ortaklık kurarak Goodyear'ın inovasyon geçmişini güçlendiriyor.

Starship Technologies Hakkında:

Starship Technologies, yerel olarak dakikalar içinde gıda, market ürünleri ve paket teslimatı yapmak üzere tasarlanmış otonom robotlarla ürün teslimatında devrim yaratmaktadır. Bugüne kadar milyonlarca kilometre yol yapan teslimat robotları, dünya genelinde 1 milyonu aşkın otonom teslimat gerçekleştirmiştir. Otonom hareket etmelerine karşın bu robotlar, çalışanlar tarafından sürekli olarak izlenmekte ve gerektiğinde yönetilebilmektedir. Starship'in kurucuları, Skype'ın kurucu ortakları olan Ahti Heinla ve Janus Friis’tir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.