Gökbora'dan dev işbirliği

Gökbora'dan dev işbirliği

Gökbora Lojistik, yurtiçi ve yurtdışı oluşumlarıyla hareket sahasını genişletirken son olarak da dünyanın dev lojistik firmalarından Japon Nippon Express...

Gökbora Lojistik, yurtiçi ve yurtdışı oluşumlarıyla hareket sahasını genişletirken son olarak da dünyanın dev lojistik firmalarından Japon Nippon Express firmasıyla bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Bir süredir yapılan titiz görüşmelerden sonra 25 Ağustos’ta Gökbora Merkez tesislerinde yapılan törende Nippon Express Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Genel Müdürü Yoshiaki Ishii, Deniz Kargo Genel Müdürü Masahiro Mitsuta, Hava  Kargo Genel Müdürü Toshiro Uchida ve Türkiye Sorumlusu Shinichi Sekiya ile Gökbara  yönetim kurulu hazır bulundu

Törende konuşan Nippon Yönetim Kurulu Üyesi Ishii, Gökbora Lojistik ile işbirliklerinin, Türkiye’de hava kargo öncelikli olmak üzere lojistik ve diğer faaliyetleri kapsadığını söyledi. Ishii, Gökbora’nın bu hedefler için en doğru iş ortağı olduğuna karar verdiklerini ve bu bağlamda da ümitlerinin ve hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Gökbora Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Çak ise, bu işbirliğinin küreselleşen mal ve hizmet akımı ortamında her iki gruba da dinamikleri doğrultusunda büyük fırsatlar sunacağını ifade ederek bu yönde beklentilerinin çok olumlu olduğunu belirtti.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.