GKN, afet bölgesiyle lojistik köprü kuruyor

GKN, afet bölgesiyle lojistik köprü kuruyor

GKN Kargo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, “Afet bölgelerinde belediyelerin duyurduğu acil ihtiyaçları ulaştırmak için tüm araçlarımızı seferber etme kararı aldık" diye konuştu.

Türkiye yurdun dört bir yanında başlayan yangınlarla mücadele ediyor. Güney illerimizde yoğunlaşan ve bir haftayı aşkın bir süredir devam eden yangınlarda binlerce hektarlık ormanlık alan kül oldu, yerleşim birimleri boşaltıldı, 8 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Afet bölgelerinde en önemli ihtiyaçlardan birinin lojistik olduğunu vurgulayan GKN Kargo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, “Toplanan yardımların doğru zamanda doğru yere ulaştırılmasının önemini biliyor ve elimizi taşın altına koyuyoruz. Afet bölgesindeki belediyelerimizin yayınladığı ihtiyaç listesini ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızı bizlerle iletişime geçmeye davet ediyoruz” dedi.

“5 KAMYON DOLUSU SU VE 5 SOĞUTUCU ARACI YOLA ÇIKARDIK”

goknan-akyurek-2-105913891-002.jpg“Elimizdeki 65 aracın tamamını bu iş için ayırmaya hazırız” diyen Gökhan Akyürek, “Acil ihtiyaç olarak belirtilen 5 kamyon dolusu suyu ve bünyemizde bulunan 5 soğutucu aracı 2 Ağustos günü Marmaris ve Bodrum’a doğru yola çıkardık. Bugün daha fazlasını yollamaya hazırız. Vatandaşlarımıza çağrımızdır; bizler elimizden gelen yardımı toparlayarak gönderiyoruz. Belediyelerin ihtiyaç listelerini takip ederek bizlere ulaşabilirler afet bölgelerine yardım köprüsü oluşturabiliriz” ifadelerini kullandı.

GKN KARGOYA NASIL ULAŞACAKSINIZ?

Toplu gönderimlerin lojistik sorunlarını ortadan kaldıracağını ifade eden Akyürek, “Toplu gönderimler için bizlere 444 10 63 numaraları iletişim adresinden ulaşabilirler. Tüm aramalara yanıt verebilmek için çağrı merkezi çalışanlarımızın sayısını arttırdık. Yardımlar toplandıkça giden bir kamyon olsa bile göndereceğiz, hedefimiz tüm araçlarımızı doldurmak, aralıksız gidip-gelen bir yardım köprüsü oluşturmak” diyerek sözlerini sonlandırdı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.