Gittigidiyor Express’in dağıtım ağı büyüyor

Gittigidiyor Express’in dağıtım ağı büyüyor

GittiGidiyor Express, İstanbul*, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’den sonra Afyonkarahisar, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir** ve Tekirdağ’da hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, kullanıcılarının artan taleplerini hızla karşılamak amacıyla Netlog Lojistik/NetKargo iş birliği ile ocak ayında hayata geçirdiği GittiGidiyor Express hizmetine 5 yeni şehir ekledi. İlk aşamada İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de hizmete başlayan hızlı teslimat sisteminden artık Afyonkarahisar, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir* ve Tekirdağ’daki kullanıcılar da yararlanabilecek. GittiGidiyor Express, kullanıcılar için ertesi gün teslimat garantisi sunmanın yanı sıra satıcılar için de uygun fiyatlı kargo imkânı sağlıyor.

10 şehri daha hizmet kapsamımıza ekleyeceğiz

Büyümesini sürdüren online alışverişle birlikte, tüketicilerin artan hızlı teslimat beklentisi, satıcıların ise kargo seçeneklerini çeşitlendirme ihtiyacından yola çıkarak GittiGidiyor Express’i hizmete açtıklarını belirten GittiGidiyor Strateji ve Operasyonlar Direktörü (CSO) Taner Anlatıcı, “Müşteri memnuniyetini her zaman önceliği olarak gören bir platform olarak, hizmet kalitemizi daha yukarı çıkaran uygulamalar geliştiriyoruz. Titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiğimiz hızlı ve güvenilir teslimat sistemimiz GittiGidiyor Express, hem kullanıcılarımız hem de iş ortaklarımız için önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Sene başında toplam beş şehirde başlayan hizmetimize, beş yeni şehri daha ekledik. Önümüzdeki dönemde on şehri daha GittiGidiyor Express ağına dahil etmeyi hedefliyoruz. Kullanıcılarımızı hızlı ve güvenli teslimat hizmetiyle buluşturmanın yanı sıra iş ortaklarımızın işlerini büyütmesine ve istihdama da önemli katkı sağlıyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

GittiGidiyor Express, hafta içi verilen siparişlerde ertesi gün; pazar ya da bayram günlerinde verilen siparişlerde ise takip eden ikinci iş gününde teslimat sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.