Germanwings, 700 uçuşunu iptal etti

Germanwings, 700 uçuşunu iptal etti

Germanwings Almanya’da yaşanan grev nedeniyle gerçekleştireceği bin 332 uçuştan 700’ünü iptal etmek zorunda kaldı. Pilot sendikası 2 Nisan 00:00 saatinden...

Germanwings Almanya’da yaşanan grev nedeniyle gerçekleştireceği bin 332 uçuştan 700’ünü iptal etmek zorunda kaldı.

Pilot sendikası 2 Nisan 00:00 saatinden 4 Nisan 23:59’a kadar üyelerinin grevde olacağını duyurdu. Yapılacak olan bu grev Almanya üzerinden yapılacak hava yolculuklarında önemli bir etkiye sahip olacak ve sayısız Germanwings uçuşunu etkileyecek.

Şu anda 1332 uçuşundan yaklaşık olarak 700’ünü iptal etmek zorunda kalan Germanwings 600’ün üstünde uçuşunu gerçekleştirebilecek. Germanwings yapılacak olan grev nedeniyle uçuş planını değiştirmekte ve çalışan sayısını arttırıyor.

Germanwings iptallerden etkilenecek tüm yolcularına SMS veya e-mail yoluyla bilgi verecek. Uçuşlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyen yolcuların düzenli olarak güncellenen ve son bilgilerin bulunduğu www.germanwings.com/latest linkini ziyaret etmeleri öneriliyor. Grev nedeniyle değiştirilen uçuş programı için www.germanwings.com sitesi ziyaret edilebilir.

Tüm Germanwings yolcularının telefon üzerinden bilgi alabilmeleri için 0180 6 320 320 numaralı bilgi hattı aktif hale getirildi. Şu anda hatlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların internet üzerinden bilgi almaları öneriliyor. Çalışan personel sayısının arttırılması dolayısıyla havalimanlarında yolcularla ilgilenecek ve onların sorularını yanıtlayacak personeller bulunmakta.

Grevden etkilenen yolcular 11 Nisan 2014 tarihi itibariyle www.germanwings.com üzerinden ücretsiz olarak tekrar uçuş rezervasyonu yapabilecek veya uçuşlarını iptal edebilecek. Germanwings üzerinden direkt rezervasyonu bulunmayan yolcuların ise rezervasyon yaptıkları acentelerle veya ortak havayolu kuruluşlarıyla iletişime geçmeleri öneriliyor. Havayolu eğer mümkünse yolcuların kullanabileceği başka ulaşım araçlarını öneriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.