Genel kuruldan güçbirliği çıktı

Genel kuruldan güçbirliği çıktı

Divan başkanlığını IALA VTS Komitesi Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli?nin oy birliğiyle seçilerek yaptığı toplantıda ilk olarak dernek eski başkanı...

Divan başkanlığını IALA VTS Komitesi Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli?nin oy birliğiyle seçilerek yaptığı toplantıda ilk olarak dernek eski başkanı İbrahim Yıldırım, özellikle son dönemlerde üyelerimizin yaşadığı sıkıntılı ortama nasıl gelindiğini özetledi.

Yıldırım, hakları olan taleplerinin dönemin yöneticileri tarafından gerçekleştirilemediği ve bunların elde edilebilmesi için yine onların tavsiyesiyle başlattıkları ve 6 yıl süren ve tamamen hukuk kuralları çerçevesinde verilen mücadelenin sonunda Yargıtay?ın da oy birliğiyle lehlerine karar vermesiyle sonuçlandığını belirtti. 

Başkan Yıldırım, tüm yaşanan olumsuzluklara karşın üyelerle birlikte hukuk kuralları içinde hakları olan tüm kazanımları alıncaya kadar yılmadan mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Başkanın konuşmasından sonra TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Başkanı Müh. Feramus AŞKIN TMMOB GEMİMO adına; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Başkanı Müh. Selçuk Şenkal, DEFAMED adına; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Başkanı Müh. M. Bülend Temur, DEFAV adına; Dr. Kpt. Ali Cömert Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği adına; Kaptan Zafer Geyik ise Deniz Otobüsleri Kaptan ve Başmühendisleri Derneği adına genel kurula hitap ettiler. Tüm dernek temsilcilerinin söylemlerindeki ortak nokta ise hukuk kuralları içinde verilen ve yüce adalet kurumlarımız tarafından da onaylanmış hak mücadelelerine istisnasız herkesin saygı duymasının gerekliliği oldu. Bu tip hak arayışlarında tüm deniz emekçilerinin birlik olmasının gerekliliği vurgulanarak, derneğin yanında oldukları mesajı, her konuşmacının ortak söylemiydi.

Konuşmalardan sonra önceki Başkan Kaptan İbrahim Yıldırım?ın vermiş olduğu tek liste, tüm genel kurul üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Derneğin yeni kurulları

Yönetim Kurulu:

İbrahim Yıldırım

Coşkun Adalılar

Gökhan Gürkan

Tamer Azgın

Veli Ovacıklı

Denetleme Kurulu:

Tuncay Çehreli

Tayfun Ender Yalçın

Murat Öngür

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.