gelal, artık evcil hayvan taşıma hizmeti de verecek

gelal, artık evcil hayvan taşıma hizmeti de verecek

gelal'ın yeni servisi sayesinde evcil hayvanlar İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir içinde gideceği yere dakikalar içinde teslim edilebiliyor.

Kargo ve taşımacılık sektörüne yeni bir uygulama olarak karşımıza çıkan gelal, hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekledi. Paylaşılan bilgilere göre, uygulama sayesinde kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar artık sağlıklı koşullarda taşınabilecek.

Uygulama ekranında diğer taşıma seçeneklerinin yanına yeni bir sekme olarak “evcil hayvan” sekmesi eklendi. Evcil hayvanın alınacağı ve teslim edileceği adres bilgileri girildiğinde; kedi, köpek ve kuş seçenekleri karşımıza çıkıyor. Aynı türden en fazla 3 hayvan aynı anda gönderilebiliyor.

“Hemen gelal” ya da “Geçerken gelal” tarifelerinden size uygun olanı seçerek dilediğiniz saatte evcil hayvanınızın belirttiğiniz adresten alınmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bilgiler eksiksiz tamamlandığında, evcil hayvanınız yolculuğa başlıyor.

Şehirler arası seyahat de mümkün

gelal ile ilk etapta evcil hayvanlarınız İstanbul içinde ve bazı büyük şehirler arasında taşınıyor. Uygulamanın yakın zamanda birçok şehir içinde de faaliyet göstermesi bekleniyor.

gelal-ali-akdeniz.jpggelal’ın hayvan dostu çözümü sayesinde evcil hayvanlarınız İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir içinde gideceği yere dakikalar içinde teslim edilebiliyor.

Konu hakkında açıklama yapan gelal Kurucu Ortağı Ali Akdeniz, “Şehirler arası evcil hayvan taşıması çoğu zaman hayvanseverlerin istediği özelliklere sahip değildi. Biz de hayvan dostu bir uygulama olarak onların seyahatini konforlu hale getirmek istedik. Gidecekleri adrese en kısa sürede teslim edilmelerini sağladığımızda, uyutulmalarına gerek kalmadan uzun yolculukları bile huzurla yapabilecekler,” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.