GEFCO’dan, freight forwarding çözümlerine global merkez

GEFCO’dan, freight forwarding çözümlerine global merkez

Bitmiş araç lojistğinde Avrupa lideri olan GEFCO, Freight Forwarding operasyonları dahilinde Tam Zamanlı Çözümleri (TCS-Time Critical Solutions) yönetmek için Amsterdam'daki Görev Kontrol Merkezi’ni hizmete açtı.

Bu yenilikçi merkez global operasyonlara destek sağlarken, kritik zamanlı gönderilerin kordinasyon ve kontrolünü sağlayacak.

Kompleks endüstriyel tedarik zincirinin global tedarikçisi ve bitmiş araç lojistuğinde Avrupa lideri olan GEFCO, Freight Forwarding operasyonları dahilinde Tam Zamanlı Çözümleri (TCS-Time Critical Solutions) yönetmek için Amsterdam'daki Görev Kontrol Merkezi’ni hizmete açtı. Merkez, GEFCO'nun Tam Zamanlı Çözüm ekiplerine ve alandaki partnerlerine destek olarak dünya genelindeki müşterilerine 7/24 en iyi servisi sağlamak için geliştirildi.

Kritik zamanlı çözümlerde gelişen uzmanlık

GEFCO'nun Freight Forwarding bölümü, global tam zamanlı operatörler ağını yönetirken lokal müşterilerle çalışıp, planlı ve plan dışı acil yüklemeler yapıyor. GEFCO'nun müşterileriyle ortaklık kurmak ve piyasaya entegre çözümler sunmak için geliştirip benimsediği Infinite Proximity (Sonsuz yakınlık) kültürü, şirketin müşterilerin iş süreçlerine değer katmak için geliştirdiği Tam Zamanlı Çözümler (TCS) için itici güç niteliği taşıyor.

GEFCO TCS hizmeti müşterilerin acil teslimat taleplerine anında yanıt verebilmek için tasarlandı. Bu hizmet söz konusu teslimatlar boyunca, tam görünürlük sağlayan kapsamlı, dünya çapında kritik öneme sahip hava taşımacılığı çözümleri sunmayı hedefliyor.

gefco-(1).jpg

Görev Kontrol Merkezi, global olarak talep edilen TCS Freight Forwarding hizmetlerini inovatif, global bilgi işlem sistemi üzerinden takip edecek ve böylece müşterilerin yüksek performans beklentilerine cevap verecek. Bu merkez ayrıca müşterilerin işlerine değer katmayı sürdürecek daha proaktif ve daha hızlı hizmeti garanti etmek üzere GEFCO TCS yerel operasyon ekiplerini global taşımacılık konusunda daha iyi içgörülerle destekleyecek.

Global ölçekte hizmet veren GEFCO’nun yerel uzmanlığı da ön planda tutması nedeniyle Görev Kontrol Merkezi, dünya çapındaki acil sevkiyatlar için gerçek zamanlı takip güncellemelerini sağlamak üzere global müşteriler için tek iletişim noktası olarak görev yapacak.

İlk adımdan etki sağlama

Görev Kontrol Merkezi, otomotiv lojistiğinde lider bir şirket olan GEFCO’nun halihazırda sektöre sunduğu çözümleri de olumlu etkileyecektir. Diğer deyişle, Görev Kontrol Merkezi’nin sunduğu Tam Zamanlı Çözümler, GEFCO’nun otomotiv müşteri portföyüne sunduğu değer odaklı başarıya da önemli katkılar sunacak.

Mesela yakın zamanda bir müşterinin talebi üzerine kapıdan kapıya Tam Zamanlı Kargo teslimatı için gerekli tüm izinler alınarak özel bir uçuş organize edildi ve 48 saat içinde Çek Cumhuriyeti’nden ABD’ye teslimat gerçekleşti. Bu sayede müşterinin üretim hattı hiç durmadan faaliyetlerine devam edebildi ve şirketin olası zararı engellenmiş oldu.

Lansmanla ilgili olarak, merkezin hızla büyüyen Freight Forwarding operasyonları için çok önemli bir fırsat olduğunun altının çizen GEFCO Freight Forwarding Global TCS Direktörü Klaas Sybrandy şunları söyledi: “Görev Kontrol Merkezi, kritik çözümler alanındaki referanslarımızı önemli ölçüde artırıyor. Görev Kontrol Merkezi’ndeki deneyimli ekibimizin yakın takibi sayesinde, müşterilerimizin planlanmış ve planlanmamış tüm kritik gönderileri için her zaman mümkün olan en hızlı çözümü bulacağız”.

Görev Kontrol Merkezi ekibi, geniş TCS deneyimi sunacak Vincent Karbet ve Chantal van Loen liderliğinde çalışmalarını sürdürecek. Uluslararası nakliye taşımacılığı sektöründe 15 yıldan fazla deneyime sahip Karbet, DHL Same Day’de üst düzey yöneticilik deneyimine sahip. Chantal ise 10 yıl boyunca Hollanda'daki TNT özel hizmetlerinden sorumluydu.

Görev Kontrol Merkezi’nin açılışından önce TCS için üretilen inovatif ses aktivasyonu takip ve izleme sistemi TRACY uygulamaya girmişti. Bu sistem hız ve verimliliğe öncelik veren Freight Forwarding müşterilerine gerçek zamanlı takip hizmeti sunmak için tasarlandı.

GEFCO yakın zamanda ayrıca inovatif projeler üretmek, projelerin gelişimlerini desteklemek ve iş dünyasındaki yeni fikirleri ve yaratıcılığı teşvik etmek üzere İnovasyon Fabrikası kurmuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.