GEFCO, taşımacılık ağını güçlendiriyor

GEFCO, taşımacılık ağını güçlendiriyor

Kıtalararası trafik akışları konusunda uzman olan GEFCO, 80 merkez ve depodan oluşan deniz ve havayolu ağını güçlendirmek için Almanya’da Frankfurt...

Kıtalararası trafik akışları konusunda uzman olan GEFCO, 80 merkez ve depodan oluşan deniz ve havayolu ağını güçlendirmek için Almanya’da Frankfurt Havaalanı’nda yeni bir uçak kargo merkezi yatırımı yapıyor.

Gerçekleştirilen bu operasyon, GEFCO’nun sanayi sektöründe faaliyet gösteren müşterilerine sunduğu, firmaların üretim kısıtlarına göre uyarlanabilecek ve büyüme açısından stratjik önem taşıyan bölgelerde ticari faaliyetlerini kolaylaştıracak şekilde tasarlanan multimodal taşıma çözümlerin bir parçasını oluşturuyor.

Endüstriyel akışların globalleşmesine ayak uydurmak

Uzun yıllardır havayolu taşımacılığında kullanılan ve Avrupa’daki havaalanları arasında önemli oyunculardan biri olarak öne çıkan Frankfurt Uluslararası Havalanı’ndaki bu yeni uçak kargo merkezi GEFCO Group müşterilerinin birden çok uçuş rotasından ve hizmet seçeneğinden faydalanmasına olanak tanıyor. Dünyanın dört bir yanından havayolu taşımacılığı ile nakliyesi gerçekleştirilen kargolar son varış noktaları olan Almanya ya da Doğu Avrupa ülkeleri ve hatta dünyanın dört bir yanına aktarılmadan önce  bu havaalanında işlem görüyor. Frankfurt’taki merkezin bir diğer özelliği de modern bir altyapının yanısıra hava, demir ve karayolu taşımacılığı ağlarına erişime sahip olması.

Tedarik zinciri için optimize edilmiş yönetim

Paris, Şangay ve Hong Kong’daki merkezlerle birlikte bu yeni merkez, sanayi sektörünün karşı karşıya olduğu önemli zorluklara, esnek çözümler, tüm tedarik zinciri boyunca maliyetlerin optimum düzeye indirilmesi, teslim sürelerinin kısaltılması ve karmaşık uluslararası akışların yönetimi gibi yöntemlerle meydan okuyor.

Frankfurt’taki uçak kargo merkezi GEFCO’nun hem ithalat hem ihracat için havayolu nakliyelerini grupajlayarak uluslararası müşterilerine, özellikle de BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerindeki müşterilerine rekabet avantajı sağlayan çözükmler sunmasını sağlıyor.

Entegre Hizmetler

GEFCO, Frankfurt’taki merkezinde, gümrük işlemleri ile beraber otomotiv, sanayi, sağlık ve hızlı tüketim ürünleri gibi farklı sektörlerin ihtiyaçlarına göre özel olarak uyarlanan çözümler gibi katma değerli hizmetler sunuyor.

Grup ayrıca ağır ve büyük hacimli kargolar için tasarlanan ‘Yüksek & Ağır’ taşımacılık hizmetini de sunuyor.

GEFCO’nun Havayolu Taşımacılığı’ndan Sorumlu Başkanı Marc Motschmann, "Lojistik sektörünün dünyadaki önemli oyuncularından biri olarak, müşterilerimizin dünya çapında büyümesini desteklemek için en akıllı lojistik çözümlerini tasarlıyor ve uyguluyoruz. Frankfurt Havaalanı’ndaki platformumuz modern altyapısıyla Orta ve Doğu Avrupa’daki büyüme stratejimizi destekliyor ve aktarma işlemlerini hızlandırıyor, gecikmeleri azaltıyor ve daha kapsamlı hizmet sunmamıza olanak sağlıyor. " dedi.

Son teknoloji ile desteklenen deniz ve havayolu teklifleri

GEFCO, 80 merkez ve depodan oluşan ağı sayesinde kapsamlı, kapıdan kapıya deniz ve havayolu taşımacılığı hizmeti sunuyor ve müşterilerinin stratejik büyüme bölgelerinde varlık göstermelerine olanak sağlıyor.

GEFCO Group, her gün hizmet verilen yüzlerce uluslararası güzergahın yönetilmesi, müşterilere ve operasyonlardan sorumlu acentalara yüklemeleri ve sevkiyatları gerçek zamanlı takip etme olanağı sağlamak için tek bir IT arayüzü kullanıyor.

GEFCO, yatırımlarının üçte birini, verimliliği artırmak için önemli bir kaynak teşkil eden ve müşterilerine operasyonları izlenebilirlik, teslim edildiğine dair evrak, teslimat durumu, hasarlar gibi tüm bilgileri sunan bilgi-işlem sistemlerine ayırıyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.