Gebrüder Weiss, Türkiye'deki 3. şubesini Mersin'de açtı

Gebrüder Weiss, Türkiye'deki 3. şubesini Mersin'de açtı

Avusturya merkezli uluslararası lojistik firması Gebrüder Weiss, yeni bir yatırıma imza atarak Türkiye'deki yeni şubesini faaliyete aldığını duyurdu.

Bunun yanı sıra Türkiye'nin Orta Asya ve Çin yönünde "orta koridor" olarak nitelendirilen yeni İpekyolu hattında önemli bir geçiş alanı sunduğuna değinen Senger-Weiss, söz konusu geçiş hattının Rusya'nın "kuzey koridoru" hattına farklı seçenek olduğunu ve Türkiye üzerinden Kafkasya, Azerbaycan, Türkmenistan yoluyla Çin'e kadar uzandığını dile getirdi.

Senger-Weiss, orta koridor hattındaki birçok ülkede kendi şubelerinin bulunduğunu ve bu bölgelerdeki yerel, yasal ve kültürel özellikleri bildiklerini söyleyerek müşterilerinden bu rota üzerindeki nakliye işlemleri için daha yüksek talep aldıklarının altını çizdi.

ciler-keskinel.jpg"ÜRETİCİLERE DOĞRUDAN YAKIN OLMAK BÜYÜK AVANTAJ"

Konuyla ilgili konuşan Gebrüder Weiss Türkiye Hava ve Deniz Genel Müdürü Çiler Keskinel ise, üreticilere direkt olarak yakın olmanın verdiği avantaja dikkat çekti.

Keskinel, "Bölgedeki müşterilerimize, hava ve deniz taşımacılığı hizmetlerinin yanında ilaç ve multimodal taşımacılığı, depo lojistiği ve gümrük işlemleri hizmetleri de sunmaktayız" ifadelerini kullandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.