Gaziantep’te bulunan ihracatçı ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

Gaziantep’te bulunan ihracatçı ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

İhracatçılarımız ile Gaziantep nakliyeciler sitesi içerisinde faaliyet gösteren lojistik şirketlerinin taşınacak yüklere ve boş araçlara ulaşabildikleri en kolay yöntem Nakliye Rehberi olarak öne çıkıyor.

Ülkemizin genel iç dağıtım ve uluslararası alanda ihracat kapsamlı çalışmalarında 5. Organize sanayisini de faaliyete geçirmiş olan Gaziantep ilimiz başı çeker durumdadır. Gerek diğer 81 ilimizin gerekse yurt dışı ihracat kapasitemizin büyük bölümünün ürün tedarikini sağlamakta olan bu ilimizde çok sayıda iç ve dış piyasaya bakan üretici ve ihracatçı firma bulunduğu gibi önemli miktarda da lojistik şirketi ve nakliyeci kuruluşlar faaliyet göstermektedir.

Türkiye çapında yurt içi ve uluslararası alanda faaliyet göstermekte olan bu kuruluşlar taşıma aracı tedarikinde sıklıkla meydana gelen sıkıntıları aşmak üzere alternatif arayışlara girmekte, bu duruma en akılcıl çözüm şeklini de internet üzerinden araştırma yapmak yönünde bulmaktadırlar. İnternet üzerinden hizmetler sunan çok sayıda yük ve boş araç ilan platformu bulunuyor. Bu platformlardan birisi olan Nakliye Rehberi de uzun yıllardan bu yana bu alanda hizmet sunmaktadır. İhracatçılarımız ile Gaziantep nakliyeciler sitesi içerisinde faaliyet gösteren lojistik şirketlerinin taşınacak yüklere ve boş araçlara ulaşabildikleri en kolay yöntem sayfamız üzerinden ilan vermek yöntemidir.

Yayın ve çalışma hayatına başlamış olduğu ilk günden bu yana taşımacılık sektöründe ortaya çıkan tüm yeni gelişmeleri yakından takip ederek sektörde faaliyet gösteren tarafların hizmetine sunan Nakliye Rehberi, kullanıcılarına ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan verebilme imkan ve olanağı tanımaktadır. Ülkemizin İhracatçı ve nakliyeci firmalarının sayfamızın sunmuş olduğu bu hizmetleri sonuna kadar kullanıp değerlendirmek adına ziyaret ettikleri sayfamızı internet ortamında en sık ve en çok kullanılan yük ve boş araç ilan platformu düzeyine taşımışlardır. Gaziantep nakliye alanında yapılan aramalarda yine ilk sıralarda yer alan sayfamız Nakliye Rehberi tüm kullanıcılarına firmalarının reklamlarını yayınlayabilecekleri alan ve imkanları da sunmaktadır.

Kara, hava, deniz ve demiryolu gibi alternatif nakliye alanlarının tamamına dair yük ve boş araç ilan verme bölümleri bulunan Nakliye Rehberi sürekli güncellenen sayfa yapısı ve kolay kullanımlı ara yüzü sayesinde benzer sayfalar arasında en fazla tercih edilen web sayfası durumunda bulunuyor. Gaziantep ilimize dair her türlü ihracat ve boş araç pozisyonları ile ilgili haber ve bilgilerin yer aldığı sayfamız da kullanıcılar geçen zamanın farkına bile varmadıkları keyifleri yaşamaktadırlar.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye Rehberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.