Fuarda müşteri beklerlerken Azrail geliyordu

Fuarda müşteri beklerlerken Azrail geliyordu

Automechanika Fuarı, az daha bir faciaya sahne oluyordu. 12. Holde ürünlerini sergileyen Yeşilakdağ firmasındaki stantta bulunan biri bayan 3 kişi altında görev yaptıkları stantın çökmesi sonucu yaralandı.

TÜYAP İstanbul’da düzenlenen Automechanika Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türkiye’nin yüz akı fuarları arasında gösterilen organizasyona az kalsın gölge düşecekti. 12. holde ürünlerini sergileyen Yeşilakdağ firmasına ait stant, hiçbir dış etki olmadan aniden çöküverdi. Stantta görevli 3 kişi devrilen stantın altından çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. 3 yaralı fuar yönetiminin çağırdığı ambulans ile çevredeki en yakın hastaneye götürüldü.

Automechanika fuarında yaşanan olay, fuar stantlarının her işte olduğu gibi mutlaka ehline yapılması gerçeğini bir kez daha ortaya koydu.

Yaralananlara acil şifa diliyor, fuar idaresine de geçmiş olsun diyoruz.

AUTOMECHANIKA KAPILARINI AÇTI

Türkiye’nin lider otomotiv endüstrisi fuarı 36 ülkeden 1400’ün üzerinde firmanın katılımı ile bugün kapılarını açtı. Tüm Türkiye ve dünya genelinden sektör profesyonellerinin buluşma noktası haline gelen Automechanika Istanbul Fuarı, Şanghay ve Frankfurt’tan sonra otomotiv endüstrisi alanındaki fuarlar arasında dünyada 3. sırada yer alıyor. Automechanika Academy kapsamında yer alan özel seminer ve oturumları ile de dikkat çeken Automechanika Istanbul fuarı, yerli otomobil üretmeye hazırlanan Türkiye Otomotiv Endüstrisi için büyük önem taşıyor. Fuar, 4 - 7 Nisan tarihleri arasında TÜYAP'ta ziyaret edilebilecek.

fuar-stant-kazasi3.jpgfuar-stant-kazasi4.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.