Forwarderların kârlarını artırmaları için etkili stratejiler

Forwarderların kârlarını artırmaları için etkili stratejiler

Forwarderlar için hazırladığımız özel raporumuzda, Avrupa’daki taşımacılık pazarının gelişimini ve forwarderlar için sonuçlarını inceledik…

Ekonomik gerileme ve taşımacılık talebindeki düşüş, yüksek iş yapma maliyetleri, pazar istikrarsızlığı ve taşıyıcı bulma problemleri. Bunlar, karayolu taşımacılığı sektörünün şu anda karşı karşıya olduğu en büyük zorluklardan bazıları, ancak sadece sorunlar bunlar değil. Çalkantılı bir 2022’nin ardından, forwarderlar şu anda marjlarını artırırken müşteri beklentilerini karşılamak için süreçlerini yeniden tasarlamaya çalışıyor.
Forwarderlar için hazırladığımız özel raporumuzda, Avrupa’daki taşımacılık pazarının gelişimini ve forwarderlar için sonuçlarını inceledik:

  • 2023’te kontrat piyasasında navlun oranları nasıl gelişecek?
  • Daha kısa sözleşme süreleriyle nasıl daha yüksek kârlar elde edilebilir?
  • Forwarderlar uzun vadeli sözleşmeler olmadan güvenli nakliyecileri nasıl bulur?

Freight forwarderlar için dijital bir destek platformu olan TRANS EU raporunda incelenen sorulardan sadece birkaçı. “Avrupa Lojistik Sektörü Kontrat Pazarı Hakkında Özel Rapor” başlıklı rapor, uzmanların sağlam değerlendirmelerini içeriyor. Sahadan edinilen bu bilgilerle, forwarderlara önümüzdeki aylara yönelik stratejik değerlendirmelerinde destek olmak ve lojistik sektöründe süregelen zorluklara rağmen kârlarını artırabilecekleri etkili stratejiler göstermek amaçlanıyor.

Ücretsiz raporu şimdi indirin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.