Ford Trucks, Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu

Ford Trucks, Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu

Ford Trucks Sanat Atölyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Ford Trucks 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Ford Trucks Sanat Atölyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Ford Trucks 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan yarışmada; kamyon şoförlerinin hayatını en anlamlı ve estetik şekilde kadrajlayarak ödül kazanan yarışmacıları, yarışmanın seçici kurul danışmanı Coşkun Aral açıkladı.

1511951213_birincilik___d__l__.jpg

KAMYONCUNUN HAYATI

 Bu yıl, "Kamyoncunun Hayatı, Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun" temalı 700’e yakın eserin yarıştığı yarışmada birinciliğe layık görülen eser Sakarya’dan İhsan Korkut’un eseri oldu. Yarışmada ikincilik ödülünü; Van’dan Ahmet Fatih Sönmez, üçüncülük ödülünü ise Kocaeli’de Ahmet Turan Kural aldı. Mansiyon Ödülünü Bursa’dan Aykut Papur alırken, Ford Trucks Özel Ödülünü Kocaeli’den İlhan Kılınç, Jüri Özel Ödülü’nü ise İzmir’den Serkan Ülker almaya hak kazandı. Kazananlarını belirlemek üzere oluşturulan jüride ise fotoğrafçılık alanında başarısını kanıtlanmış Coşkun Aral, Murat Gür, Nevzat Gür gibi önemli isimler yer aldı.

1511951210_01_birincilik___hsan_korkut___sakarya.jpg

Kazananlara 13.000 TL tutarında para ödülü takdim edildi

Yarışmada birinci seçilen İhsan Korkut 5.000 TL, ikincilik ödülünü kazanan Ahmet Fatih Sönmez 3.000 TL ve üçüncülük ödülünün sahibi Ahmet Turan Kural 2.000 TL’nin sahibi oldu. Yarışmada, Mansiyon Ödülü, Ford Trucks Özel Ödülü, Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazananların her biri ise 1.000 TL para ödülü kazandı. 
Ford Trucks 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması hakkında detaylı bilgi almak, kazananların listesi ve fotoğraflarını görmek için http://fordtrucksfotografyarismasi.com/ adresi ziyaret edilebilir.

1511951210_03_______nc__l__k_ahmet_turan_kural____kocaeli.jpg

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.