Ford Fiesta'ya burun estetiği

Ford Fiesta'ya burun estetiği

Fiesta, geçirdiği kapsamlı makyaj operasyonu sonrasında, Aston Martin'e gönderme yapan ön görünümü ve yeni motorlarıyla 31.795 TL'den başlayan fiyatlarla...

Fiesta, geçirdiği kapsamlı makyaj operasyonu sonrasında, Aston Martin'e gönderme yapan ön görünümü ve yeni motorlarıyla 31.795 TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

lk kez yollara çıktığı 1976 yılından itibaren, 6 kez yenilenen ve toplamda 15 milyon adetten fazla satılan Ford Fiesta, Avrupa'da sınıfının en çok satan otomobili unvanını yıllardır elinde tutuyor. Rakipleri karşısında eskiyen yüzü kapsamlı bir makyaj operasyonuyla yenilenen ve motorları elden geçirilen Fiesta, eski başarısını devam ettirmekte kararlı görünüyor.

KapsamlI bir yenilenme operasyonu geçiren Fiesta'da yapılan değişiklikler yoğun olarak ön ızgarada hissediliyor. Aston Martin modellerine gönderme yapan yeni ızgara, lazer kesimli farlar, saldırgan ve kaslı bir görünüme bürünen motor kaputu sayesinde Fiesta Ford'un yeni tasarım anlayışını yansıtan ilk model olarak dikkat çekiyor.

Araçta sunulan 5 motor seçeneğinden üçü tamamen yeni motorlar. En çok satan motorlardan olması beklenen 75 beygir gücündeki  1.5 TDCi dizel, 1.0 lt 3 silindirli 100 beygirlik EcoBoost ve 1.6 lt 105 beygirlik benzinli motorlar Fiesta'da ilk kez kullanıma sunuluyor. Kullanılan 1.5 TDCi ve 1.6L 105 beygirlik yeni motorlar seleflerine göre yüzde 11 düşük tüketim sağlıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.