Ford Courier’ler sahaya da indi

Ford Courier’ler sahaya da indi

Ford Otosan’ın Gölcük Yenişehir fabrikasında üretilmeye başlanan Transit Courier ve Tourneo Courier, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir organizasyonla...

Ford Otosan’ın Gölcük Yenişehir fabrikasında üretilmeye başlanan Transit Courier ve Tourneo Courier, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir organizasyonla “sahaya” indi. Araç ile futbolu bir araya getiren “Courierball” organizasyonu, Viaport Alışveriş Merkezi otoparkında yapıldı.

Aralarında ünlü rallici Serdar Bostancı, Murat Bostancı, Orhan Avcıoğlu gibi isimlerin de olduğu, toplam 8 kişiden oluşan Castrol Ford Team Türkiye pilotlarının direksiyon başına geçtiği Courierball etkinliğine, ünlü futbolcu Pascal Nouma da katıldı. 1.2 m çapındaki dev futbol topuyla gerçekleşen etkinlikte, dörder kişilik iki takım halinde mücadele eden araçlar, toplamda 6 maç yaptı.

Dev topu kaleye sürdüler

Courier modellerinin kıvraklığı sayesinde dev futbol topunu rakip kaleye doğru sürmek pilotlar için kolaylıkla gerçekleşirken, defans yapan takım için de güçlü frenler ve yol tutuş özelliklerini arttıran direksiyon sistemi yardıma koştu. En heyecanlı anların penaltı atışlarında yaşandığı Courierball’da Kombi, Kombivan ve Van tipi, kırmızı ve beyaz renkli Transit Courier ve Tourneo Courier modelleri kullanıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.