Ford, Comvex Fuarı'nda şov yapacak

Ford, Comvex Fuarı'nda şov yapacak

Comvex, 4. Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi fuarı kapılarını 14 Kasım’da açmaya hazırlanırken, Ford Otosan bu büyük buluşmada dört prömiyere...

Comvex, 4. Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi fuarı kapılarını 14 Kasım’da açmaya hazırlanırken, Ford Otosan bu büyük buluşmada dört prömiyere imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ve bölgenin ticari araç konusundaki en büyük buluşması Comvex, 4. Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi fuarı kapılarını 14 Kasım’da Tüyap Fuar Merkezi Beylikdüzü’nde açmaya hazırlanırken, Türkiye Otomotiv Sanayinin öncü ve lider şirketi Ford Otosan bu büyük buluşmada dört prömiyere imza atmaya hazırlanıyor.

Haydar Yenigün; “Türkiye’nin Ticari Gücü”yüz

Comvex’de Ford Otosan olarak dört yeni modeli prömiyerini gerçekleştireceklerini belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Ticari araç segmentine getirdiğimiz yeni bakış açısını ve 2014 yılında yollarda ticarete soluk getirecek araçları, Ford Otosan olarak müşterilerimize sunuyoruz. Fuarda sergilediğimiz ve 2014 yılında piyasaya sunacağımız yeni modellerimizle birlikte, 2014 yılında Ford Otosan “Türkiye’nin Ticari Gücü” olacaktır. Ticari araç modellerimizi yenilemek için çıktığımız 2 senelik yolculuğun tam ortasında bulunuyoruz ve şimdiden kat ettiğimiz yolun meyvelerini toplamaya başladık. Kocaeli Fabrikamızda üretilen ve 2013 Yılının Uluslararası Hafif Ticari Aracı seçilen Transit Custom’ı ve Tourneo Custom’ı geçen yıl piyasaya sunmuştuk 2014 yılında, mühendislik çalışmaları Türkiye’de yürütülen ve Kocaeli’de halen inşa edilmekte olan Yeniköy Fabrikamızda üretilecek olan Transit Courier ve Tourneo Courier’de yollarda olacak. Kocaeli Fabrikamızda üreteceğimiz Yeni Transit modelimiz de 2014 yılında dünyada satışa sunulacak. Önümüzdeki yıl itibariyle tüm ticari araç ürün gamımızı yenilemiş olacağız. Ağır ticaride de müşterilerimizi yeni ürünlerle buluşturmaya devam ediyoruz. 1+5 oturma düzeni ile sektörde önemli bir boşuluğu dolduran Ford Cargo 1832 Çift Kabin modelimizi de fuarda sergileyeceğiz” dedi.

Türkiye ticari araç pazarında sektöre getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla müşteri beklentilerinin de ötesinde modelleri pazara sunan Ford Otosan Yeni Transit başta olmak üzere Yeni Connect ve Yeni Courier’i Türkiye pazarına ilk kez fuarda sergileyecek. Ford Otosan ayrıca Kocaeli Fabrikası’nda üretilen ve geçen yıl tanıtılan Custom Serisi’nin de Orta Tavan yüksekliğine sahip versiyonunu fuarda sergileyecek. Ford Otosan fuarda Yeni Ford Cargo 1832 Çift Kabin aracını da ilk kez görücüye çıkacak.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.