FleetGO’dan belirsizliklere karşı etkin ve sürdürülebilir çözümler

FleetGO’dan belirsizliklere karşı etkin ve sürdürülebilir çözümler

Teknolojiye yaptığı yatırımlar ile bilginin; etkin, akıllı ve planlı kullanımını kolaylaştıran FleetGO, iş ortaklarının krizlerle karşı dayanıklılıklarını artırırken aynı zamanda belirsizliklere karşı ihtiyaç duydukları esnekliği de sunuyor.

Dünya koronavirüs pandemisi ile mücadele etmeye devam ederken her koşulda faaliyet göstermesi zorunlu olan uluslararası taşımacılık sektörü, krize rağmen başarılı olabilmek için operasyonlarını pandemi sürecine ve pandemi sonrası değişecek iş modellerine uygun hale getirmek için çabalıyor. İşletmeler yeni normale uyum sağlarken, filo yönetimindeki karar vericilerin stratejik faaliyetlerini sürdürmek için filo performansını izlemeleri, operasyonlarını kolaylaştırmaları ve gereksiz maliyetleri azaltmaları gerekiyor.

Telematik şirketleri, etkili filo yönetimi çözümleri ile işletmelerin yeni normalde başarılı olabilmeleri için bu değişikliklere uyum sağlamalarına yardımcı oluyor. Teknolojiye yaptığı yatırımlar ile bilginin; etkin, akıllı ve planlı kullanımını kolaylaştıran FleetGO, iş ortaklarının krizlerle karşı dayanıklılıklarını artırırken aynı zamanda belirsizliklere karşı ihtiyaç duydukları esnekliği de sunuyor. FleetGO’nun sunduğu gerçek zamanlı görünürlük ve filolardaki her araç ve sürücüye ait kritik veriler, araç takibinin ötesine geçerek şirketlerin iş modellerini geliştirmelerine ve dönüştürmelerine olanak tanıyor.

Araç takibi adaptasyonu kolaylaştırıyor

COVID-19 pandemisi filo yönetimindeki tüm operasyon alanlarında uzaktan görünürlük ihtiyacını artırırken bu alandaki geliştirmeleri hızlandırmaya devam ediyor. Çözümlerin bütünleşik kullanımı ve operasyonların bulut platformunda dijital olarak bağlanabilirliği, daha akıllı bir filo işletmek, verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek için yeni bir rekabet avantajı oluyor.

Filo yöneticileri için bulut tabanlı bir filo yönetim platformuna sahip olan FleetGO; araç takip, gerçek zamanlı izleme, sıcaklık, lastik basıncı, yakıt takibi, bölge sınırlama, uzaktan araç teşhisi, takograf analizi ve uzaktan-otomatik takograf verisi indirme olanakları sunuyor. Sahip olunan her aracı FleetGO bulutu içindeki canlı haritada tanımlayarak müşterilerine her zaman araçlarının veya ekipmanlarının nerede olduğunu bildikleri bir iş modeli sunuyor.

Esnek ve sürdürülebilir çözümler

FleetGO’nun gerçek zamanlı ve uzaktan izleme özelliği, araçların ve sürücülerin gerçek zamanlı konumlarına ve seyahat geçmişlerine genel olarak bakış imkânı sunuyor. İlettiği anlık bildirim ve uyarılarla pandemi sürecinde müşterilerine takip ve kontrol avantajı sağlıyor. FleetGO, hızlı ve sonuç odaklı teknolojik çözümleriyle müşterilerinin etkin, akıllı, esnek ve sürdürülebilir bir filo yönetim süreci inşa etmelerini sağlıyor.

Pandemi etkisiyle küresel filo yönetiminde meydana gelen değişiklikler, FleetGO'nun Akıllı Filo Teknolojisi'nin operasyonel ve çevresel olarak nasıl daha sürdürülebilir olduğunu gösteriyor. Birçok şirket pandemi ile gelen ve gelmekte olan değişikliklerden olumsuz etkilenirken, FleetGO ile çalışan uluslararası nakliye firmaları araçlarının verilerini anlık olarak takip ederek olası aksaklıkları öngörebiliyor, önlem alabiliyor. FleetGO ile birlikte belirsizliklere karşı esnekliğini koruyabilen sektör oyuncuları, küresel pandeminin olumsuz etkilerini avantaja dönüştürebiliyor.

FleetGO Hakkında

Uluslararası lojistik sektöründe öncü FleetGO, iş ortaklarına akıllı filo yönetimi avantajı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Başta lojistik şirketlerinin en önemli ihtiyacı olan dijital takograf yönetimi olmak üzere; sürücü ve filo performansı, araç takip sistemi, yakıt ve ısı takibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Akıllı algoritmalar ve iş zekası uygulamaları ile bütün araç tipleri ve farkı ölçekteki işletmeler için akıllı çözümler geliştiren FleetGO, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir. Avrupa'da 5.000'den fazla şirket her gün, operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güveniyor. FleetGO hakkında daha fazlası için: www.fleetgo.com.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.