FleetGO ile verileriniz emin ellerde!

FleetGO ile verileriniz emin ellerde!

Veri, güç demektir ve bu güç güvenlik açısından muazzam bir sorumluluk getirir. FleetGO, donanımını ve yazılımını kendi bünyesinde bulundurması ve teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde üçüncü taraflara olan bağımlılığınızı olabildiğince azaltıyor.

Modern araçlar gelişen teknoloji ile birlikte her geçen gün daha akıllı ve birbirine bağlantılı hale geldikçe veri güvenliği de daha önemli bir konu olmuştur. Sektördeki bu dönüşümle birlikte, akıllı araçlar her gün çok miktarda veri üretmeye başlamıştır ve bu veriler telematik şirketleri tarafından işlenir hale gelmiştir. Bu gelişmeler ciddi güvenlik açıkları ortaya çıkarmaktadır. Performansınızı artırmanızı , işlerinizi optimize etmenizi ve rekabet avantajı elde etmenizi sağlayan bu değerli verilerinize başkalarının erişmesi şirketiniz için ciddi problemlere neden olabilir. Bu nedenle doğru telematik partneri seçimi araçlarınızın, sürücülerinizin, filonuzun ve şirketinizin güvenliğini arttırmak için önemli bir adımdır.

Veri, güç demektir ve bu güç güvenlik açısından muazzam bir sorumluluk getirir. FleetGO, donanımını ve yazılımını kendi bünyesinde bulundurması ve teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde üçüncü taraflara olan bağımlılığınızı olabildiğince sınırlamaktadır. Bu, yazılım ve donanımın birbirleriyle sorunsuz bir şekilde entegre edildiği güvenli bir işbirliği anlamına gelir. GDPR ile uyumlu olan FleetGO, güvenliğin verileri yalnızca korumaktan çok daha fazlasını içerdiğini vurguluyor. Amazon Web Services iş ortağı olan FleetGO; donanımlarını, araç sistemlerine ve veri yollarına müdahale edilemeyecek şekilde araçlara bağlamaktadır. Bu bağlantı modeli, veri yazmak yerine yalnızca verileri okumayı mümkün kılıyor. FleetGO cihazlarına aktarılan tüm veriler kendi sanal özel ağı (VPN) aracılığıyla gönderiliyor ve tüm veriler uçtan uca şifreleniyor. Böylece FleetGO ile çalıştığınızda verileriniz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz hakkında endişelenmenize gerek kalmıyor.

FleetGO, iş ortakları ile birlikte çalışarak onların uluslararası filo yönetim süreçlerini geliştirmek için tasarlanmış son teknoloji çözümleriyle kesintisiz hizmet üretmektedir. Akıllı, kapsamlı ve güvenli uygulamalarıyla müşterilerinin etkin bir filo yönetim süreci inşa etmelerini sağlayan FleetGO, filo yöneticilerine RoI tabanlı bir erişim kontrolü sunmaktadır. Kullanıcı tarafındaki platform yöneticileri; kullanıcılara erişim verme veya engelleme, izinleri belirleme ve süreli parola atama gibi yüksek güvenlik standartlarına sahip olabiliyor. Böylece yöneticiler verilerini kimlerin görüntüleyebileceği ve işleyebileceği üzerinde tam kontrol sahibi olabiliyor.

FleetGO Hakkında

Uluslararası lojistik sektöründe öncü FleetGO, iş ortaklarına akıllı filo yönetimi avantajı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Başta lojistik şirketlerinin en önemli ihtiyacı olan dijital takograf yönetimi olmak üzere; sürücü ve filo performansı, araç takip sistemi, yakıt ve ısı takibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Akıllı algoritmalar ve iş zekası uygulamaları ile bütün araç tipleri ve farkı ölçekteki işletmeler için akıllı çözümler geliştiren FleetGO, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir. 2010 yılında Hollanda’da kurulan FleetGO’nun, Almanya, İngiltere ve Türkiye’de yerleşik ofisleri bulunmaktadır. Türkiye’deki faaliyetlerine 2019 yılı itibariyle başlayan FleetGO, 2020’nin ilk aylarında sektörlerden birçok firmaya hizmet sunmaya başlamıştır. Avrupa'da 5.000'den fazla şirket her gün, operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güveniyor. Akıllı çözümleri ile bağlı, akıllı ve kapsamlı bir iş modeli geliştiren FleetGO; global pazardaki tecrübesini Türkiye’deki iş ortaklarının filo yönetim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Çevreye duyarlı sürüş çözümleri ile öne çıkan FleetGO, akıllı, verimli ve sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışıyor. FleetGO hakkında daha fazlası için: www.fleetgo.com.tr

ADVERTORIAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.