FleetGO ile Çevreye Duyarlı Sürüş!

FleetGO ile Çevreye Duyarlı Sürüş!

Doğru bir araç takip sistemi, sürdürülebilirlik adına en etkili adımları atmanızı sağlar. Bu sistemin etkin kullanımı ile verimliliğinizi ve işletme maliyetlerinizi önemli ölçüde iyileştirebilir, taşımacılığın olumsuz çevresel etkisini azaltabilirsiniz.

Ulaşım sektöründe emisyonların ve yakıt tüketiminin artması doğal dengenin bozulma sürecini hızlandırmaya başladı. Doğal kaynakların hızla tükenmesi ve küresel sıcaklıkların artması ile sürdürülebilirlik günümüzde en çok dikkat edilmesi gereken konu haline geldi. Ulaşım sektörü de dahil olmak üzere birçok sektörün çalışma şekli daha sürdürülebilir bir gelecek için değişmeye başladı.

Geri dönüştürmek, filonuzu yeşillendirmek ve mümkün olduğunca çevre dostu olmak çevresel etkilerinizi azaltmanıza yardımcı olur. Ancak verimliliği artırmak ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için en etkili yol doğru verileri elde etmekten geçer. Doğru bir araç takip sistemi, sürdürülebilirlik adına en etkili adımları atmanızı sağlar. Bu sistemin etkin kullanımı ile verimliliğinizi ve işletme maliyetlerinizi önemli ölçüde iyileştirebilir, taşımacılığın olumsuz çevresel etkisini azaltabilirsiniz.

Sürdürülebilir olmak günümüzde pek çok marka için hala bir maliyet olarak görülse de FleetGO için sürdürülebilirlik işinizi daha iyi yapmak anlamına geliyor. FleetGO’nun Çevreye Duyarlı Sürüş politikası doğrultusunda geliştirdiği takip cihazları; yakıt kullanımı, rölanti, karbon tüketimi gibi sürücü davranışı verilerini izlemek ve kaydetmek için diğer teknolojilerle entegre olma yetenekleri sayesinde çevreye ve işletmenize fayda sağlar. Araç takibi, rota planlamasının iyileştirilmesine, sürücü davranışının iyileştirilmesine ve daha sürdürülebilir bir filoya sahip olmanıza yardımcı olur.

Yakıt Tüketimi ve Sürücü Davranışı

Çalışanlarınız izlendiklerinin farkında olduklarında, yakıt ve karbondioksit tüketimini artıracak ani dönüş, sert frenleme, ani hızlanma gibi sürücü davranışları azalır. Böylece hem sürüş hem sürdürülebilirlik hedeflerine daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Rotaları Optimize Etme ve Trafiği Tahmin Etme

Ticari araçlar trafiğe takıldığında her gün çok fazla yakıt boşa gider. FleetGO’nun GPS teknolojisi, filo yöneticilerinin trafiğin genellikle sürüş süresini nerelerde yavaşlattığını belirlemesine olanak tanır. Doğru rota planlaması ve trafik tahmini, yakıt israfını ve seyahatin tamamlanması için gereken süreyi azaltabilirsiniz. Telematik çözümleri, araçların hedeflerine ulaşmak için en hızlı ve verimli sürüş rotasını kullanmalarını sağlar.

Sürdürülebilirliği ve İş Yaşam Döngülerini İyileştirme

Bir iş aracının yaşı, türü, motoru ve performansının kullandığı yakıt miktar ve çevre üzerinde büyük etkisi olabilir. FleetGO’nun detaylı raporları ile yatırım yaşam döngüsünü daha yakından takip edebilir, bakım kilometrelerini otomatik olarak takip edebilir; sefer, güzergah ve operasyonel maliyetlerinizi gerçek verilerle hesaplayabilirsiniz. Anlık bildirimler ile sürücülerinizi 7/24 denetleyerek aşırı hız, ani fren ve kalkış, devirli kullanım gibi yakıt sarfiyatını arttıran sürüş davranışlarını anında tespit edebilirsiniz.

FleetGO’nun sürdürülebilirlik çözümleri hatalı araç kullanımı ve suistimalleri önleyerek yakıt tüketiminde ve karbondioksit salınımında ölçülebilir tasarruf elde etmenize yardımcı olur. Böylece araç kullanımınızı optimize ederek araçlarınızın çevreye olan negatif etkilerini minimuma indirebilirsiniz. FleetGO, araçlarınızı daha çevre dostu hale getirip maliyetlerinizi düşürerek işiniz ile gezegenimiz arasındaki dengeyi kurmanızı ve korumanızı sağlar.

FleetGO Hakkında

Uluslararası lojistik sektöründe öncü FleetGO, iş ortaklarına akıllı filo yönetimi avantajı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Başta lojistik şirketlerinin en önemli ihtiyacı olan dijital takograf yönetimi olmak üzere; sürücü ve filo performansı, araç takip sistemi, yakıt ve ısı takibi hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Akıllı algoritmalar ve iş zekası uygulamaları ile bütün araç tipleri için akıllı çözümler geliştiren FleetGO, Avrupa’nın en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir. 2010 yılında Hollanda’da kurulan FleetGO’nun, Almanya, İngiltere ve Türkiye’de yerleşik ofisleri bulunmaktadır. Avrupa'da 5.000'den fazla şirket her gün, operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güvenmektedir. Akıllı çözümleri ile bağlı, akıllı ve kapsamlı bir iş modeli geliştiren FleetGO; global pazardaki tecrübesini Türkiye’deki iş ortaklarının filo yönetim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmaktadır. Çevreye duyarlı sürüş çözümleri ile öne çıkan FleetGO, akıllı, verimli ve sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışmaktadır. FleetGO hakkında daha fazlası için: www.fleetgo.com.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.