Fillo, yine yüzde 35 büyüyecek

Fillo, yine yüzde 35 büyüyecek

Tek Elden Bütüncül Hizmet? modeliyle kargo, kurye ve lojistik süreçlerini birleştiren Fillo, sektördeki yerini günbegün güçlendiriyor. Lojistik maliyetlerini...

Tek Elden Bütüncül Hizmet? modeliyle kargo, kurye ve lojistik süreçlerini birleştiren Fillo, sektördeki yerini günbegün güçlendiriyor. Lojistik maliyetlerini düşürmek ve rakiplerine göre rekabet üstünlüğü sağlamak isteyen firmaların tercihi olan Fillo, sektörlere yönelik çözümleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Krizde büyümeyi başaran firmalardan biri olmayı Fillo, 2010 yılını da yüzde 35?lik büyüme ile kapattı. 2010 yılında 532 milyon kg yük taşıyan Fillo, hem araç hem de istihdam ettiği personelini arttırdı.

 

Doğru yoldayız

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, ?Fillo? nun verdiği hizmetler sadece bugünün değil, yarının da hizmet anlayışını yansıtıyor. Müşterinin ihtiyaçlarına tam ve zamanında ihtiyaç vermek çok önemlidir. Bunun için sürekli olarak ?lojistik süreçleri nasıl verimli kılarız? diye düşünüyor ve çözüm üretiyoruz. Bunu yaptığınız vakit bu sektörde bir geleceğiniz olur. Geldiğimiz nokta doğru bir yol üzerinde olduğumuzu gösteriyor.? dedi.

Geçtiğimiz yıl hizmet alanlarını genişletmek adına arşiv, promosyon, iade lojistiği ve fuar lojistiği gibi alanlara da hizmet verdiklerini belirten Akbudak, kalite ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: ?İSO Belgemizin yanında EFQM Mükemmellik Modeli?nde Yetkinlik derecesine yine geçtiğimiz içerisinde ulaştık. Kalite yolculuğumuz yeni başladı ama hiç bitmeyeceğinin altını çizmek isterim.?  

 

Sürdürülebilir büyüme

2011?deki hedeflerinden de bahseden Akbudak, bu yıl içerisinde yine yüzde 35?lik bir büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Akbudak, ?Büyümenin önemli bir noktası var. Fillo olarak sadece taşıdığımız yük veya ciro bazında büyümeyi hedeflemiyoruz. Amacımız sürdürebilir bir gelişmeyi sağlamak. Bunun içinde yatırım yapabilmeniz ve yenilikçi olmanız gerekiyor. Bunu sağladığınız vakit fiyat tek etmen olmaktan çıkıyor. Farklı, yenilikçi ve her koşulda çözüm üreten yapımız bizi geleceğe taşıyacak en önemli gücümüz olacak.  2011? de mevcut 16 crossdock merkezi sayımıza 10 adet crossdock merkezi daha eklemeyi ve iş hacmimizin büyümesine paralel olarak personel sayımızı yüzde 10 - 15 oranında artırmayı planlıyoruz? dedi.

 



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.